Ha egy USB 2. 0 csatlakozóval ellátott tabletbe bedugok egy egeret, hogy lehet használni?
Figyelt kérdés
Bedugtam az egeret, és világít az alján az érzékelő, de nem működik. Hogy lehetne beállítani, vagy le kell tölteni valami programot?
Válaszodat köszönöm!
2014. máj. 11. 17:25
1/6 Misi0023 válasza:
Elvileg működnie kéne. Én a telómra dugtam rá egy usb-micro usb átalakitóval és megjelent a kurzor az androidon. Semmilyen beállitást nem iényelt. Esetleg egy másik egeret vagy billentyűzetet is próbálj ki.
2/6 anonim válasza:
Android 4.0.4 fölött működnie kell, plug'n'play módszerrel, vagyis rögtön föl kell, hogy ismerje, akárcsak Windowson.
3/6 A kérdező kommentje:
Android 2.3.3-ról van szó.
2014. máj. 12. 18:36
5/6 A kérdező kommentje:
Eseget nincs valami program amivel működne?
2014. máj. 24. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!