A laptopomból kitör a K betű, ha beviszem a szervizbe megcsinálják?
Figyelt kérdés
Úgy értem adnak csak egy K betűt vagy az egész billentyű sort cserélni kell ilyenkor?2014. máj. 10. 11:55
1/7 anonim válasza:
Az valszeg csere lesz. Mit kezdenének a többi betűvel? Nem gondolod, hogy kivárják, míg mindenki olyan típusú laptoppal odamegy pár betűért :DDDDD
2/7 anonim válasza:
Márkaszervizbe be kell menni és megkérdezni. Gondolom vannak ott hibás laptopok amik csak alkatrésznek jók már, elvileg azokból ki tudják pótolni a rossz billentyűdet.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ezen én is nevettem kicsit hogy bemegyek. Csókolom egy K betűt kérnék :D
Azért köszönöm, az baj nem tudom az Asusnak hol van márkaszervize és egy K betűért nem hordozgatnám kilométereket.
2014. máj. 10. 12:25
4/7 anonim válasza:
Jó napot! A "K" már elfogyott de van akciósan 2db "S" betűnk :-D
5/7 anonim válasza:
Hol van az Asusnak márkaszevíze, így melyik kontinensen például? Várost már nem is merek kérdezni :D
6/7 A kérdező kommentje:
Hát a Föld nevű bolygón azon belül Európában azon belül Magyarországon azon belül Borsod-Abaúj-Zemplén megyében azon belül Kazincbarcika Miskolc környékén :D
S betű nem kell de az E már eléggé kotyog és kopott lehet azt is vinnék :D
2014. máj. 10. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!