Hol nézhetem meg, hogy mennyi a hely a gépemen a hely egy PC játékra?
Az F1 2013-at szeretném LETÖLTENI, de nem akarom fölöslegesen letölteni, hogyha lassan fog menni.
A hely amit foglalna 5.69 MB. Ez sok?
Akkor hol tudnám megnézni, hogy mennyi a hely a gépemen?
Ha mondjuk csak 6.00 MB akkor is fog akadozni és akkor még lassabb lesz a gépem?
Vagy csak akkor fog akadozni, hogyha kevesebb a hely mint 5.69 MB, vagy akkor nem is tudom LETÖLTENI?
Előre is Köszönöm a válaszokat...
"A hely amit foglalna 5.69 MB. Ez sok? "
- Ez nagyon kevés. Talán 5.69 GB, nem???
"Akkor hol tudnám megnézni, hogy mennyi a hely a gépemen? "
- Klikk a sajátgép ikonra és ott...
"Ha mondjuk csak 6.00 MB akkor is fog akadozni és akkor még lassabb lesz a gépem? "
- Ha nagyon kevés a hely a gépeden akkor akadozni fog, de akadhat az a gyenge géptől is...
"Vagy csak akkor fog akadozni, hogyha kevesebb a hely mint 5.69 MB, vagy akkor nem is tudom LETÖLTENI? "
- akkor le sem tudod tölteni...
Nekem a:
Helyi lemez 23,7 GB
DATA pedig 76,1 GB szabad hely van a gépemen.
Esetleg a DATA-ra ráférne a PC játék?
Akkor mennyit foglal?
Épp most akarom LETÖLTENI és ODA VAN MELLÉJE ÍRVA, HOGY 5.69 MB.
Már én is megvagyok zavarodva mert most néztem egy másik helyen ahol letudom tölteni és ott csak 5.5 GB.
És a másikon BIZTOS, hogy 5.69 MB volt.
Ha ott töltöm le ahol 5.5 GB és a Helyi lemezemen van 23,8 GB
A DATA van 76,1 GB akkor inkább melyikre rakjam.
Nekem szinte logikus, hogy a DATA-ra mert a 76,1 GB nagyobb mint 23,8 GB.
Nem?
Tudom HÜLYE kérdés, de kérlek írjatok.
Köszönöm.
Arra rakd amelyiken több a hely ! Mondjam meg hogy melyik az ? Vagy menni fog magadtól is ?
5,6 Mb az egy db fénykép mérete. Hogy gondolod, hogy ebbe a méretbe belefér egy PC játék. ? Na mindegy. . .
Arra számíts, hogy telepítés után, még legalább ennyi helyet (5-6 Gb) el fog foglalni. Tehát összesen kb 12 Gb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!