Videokártya vásárlásnál mennyire számít az, hogy direct x 11.1 vagy 11.2?
Figyelt kérdés
Leginkább játékokra szeretnék vásárolni egy VGA-t,de nem tudom,hogy ha olyat veszek ami csak a 11.1-et tudja,akkor az probléma-e? Vagy ha veszek egy olyat ami 11.2 tudja,akkor egy Direct x 11.1 es játék futni fog simán,nem?2014. máj. 9. 11:51
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok profi a témában, de biztosan merem állítani, hogy gond nélkül fog futni, minél frissebb annál jobb. Ráadásul a mai játékokhoz már inkább a legújabb 11-es kell (hogy 11.1 vagy 11.2 az már szerintem mindegy).
2/3 anonim válasza:
Az #1 válaszolónak igaza van (szerintem)
3/3 anonim válasza:
Jelen pillanatban az összes VGA ami teljes körűen támogatja a DX11.1-et az a 11.2-őt is.
Ezenfelül számít, számít, de igazi hatását mér nem érezteti(személyes vélemény, hogy nem is nagyon fogja), mai napig nyugodtan vásárolhatsz DX11-es VGA-t is, ne ez legyen a fő meghatározó szempont. ha viszont ezeken is aggódsz akkor AMD GCn alapon nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!