Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a wifi jó-e a laptopomhoz?

Ez a wifi jó-e a laptopomhoz?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom ez: [link]

illetve egy 2 megabites netem és néztem hozzá wifit, olyat akartam ami 802.11n et támogat de nem tudom eldönteni hogy egyáltalán jó-e hozzá meg a netemhez hogy max sebességet biztosítson a laptopon szóval segitsetek kérlek hogy ezek közül szerintetek melyik lenne legjobb hozzá illetve valamii írja le hogy hogyan tudom a lehető legjobbat kiválasztani mert kezdő vagyok és nem értek a wifihez...

Ezek vannak amik szerintem optimálisak lennének de ha van olyan amit Ti ajánlotok azt linkeljétek be kérlek!!!

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 27. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy számítógéphez bármelyik wifis routert megveheted bőven tud mindent akár a legolcsóbb is . A neted tud 2 megát maximum.A router meg 50-150 megát képes lenne átvinni de hát ugye csak 2-t kell neki,úgyhogy ezzel nem lesz bajod .
2009. dec. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!