Ez a gép a next gen játékokra alkalmas lehet, közepes felbontáson (kb.1600x1200),1 monitoron, gyári grafikával?
Figyelt kérdés
Asrock Fatal1ty H87 Performance
Intel i3 4130
XFX pro 450W
Sapphire HD 7870
Cooler Master Haf 912
1 TB Seagate Barracuda ,Kingston 240GB SSD
2014. máj. 8. 15:13
12/15 anonim válasza:
Fail bazzeg... a teszt oldalon amit kuldtel,3bol 2x lehagyja az FX :))
13/15 anonim válasza:
Kemeny 2%-al... Ellenben az i3 kevesebbet fogyaszt es erősebb a szalankenti ereje. Egyebkent nem mondtam, hogy erősebb.
14/15 A kérdező kommentje:
Srácok,csak azért venném mert "extrém" áron árulják garanciával...Nem kell összeveszni.
Az SSD az már megvan ,arra már nem költenék..
Az i3 3 hete vásárolt, kb 2-3 hó múlva váltanék i5-re szerintem,mert szakmai gyakorlatom egész éven át van,jelenleg hálózat építés/webfejlesztésen vagyunk...
Egy-egy tizest félretennék és az i3-ra ráfizetnék ,lehetőleg egy garanciás i5 4440 v. 4670-re ...Szerintem egy 2 hónapos i3-ra + ~ 20000-re sokan adnák az i5-öt ,mert az jó 45000Ft :D
2014. máj. 9. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!