Athlon X4 740 80°C?
Figyelt kérdés
Az gáz, ha 80 fokos a fent említett proci egy Youtube-os 1080p videó lejátszása közben? :/ Nyílván igen... de mi lehet a gond?
Vékonyan paszáztam, de mindenhova ért, és a hűtő is rendesen érintkezik vele...
2014. máj. 7. 20:04
1/7 anonim válasza:
gyári hűtő? mikor volt pucolva a gép?
2/7 P.O.C. válasza:
Az AMD gyári hűtők köztudottan alul méretezettek. Veszel hozzá egy korszerűbb, robusztusabb léghűtőt és megoldódik a problémád.
3/7 A kérdező kommentje:
Gyári hűtős, a gép összesen 5 hónapos, kb. 1 hete kaptam szét, de nem poros, CoolerMaster ház és porszűrős, plusz a kábelek is el vannak vezetve hátul.
2014. máj. 7. 20:07
4/7 anonim válasza:
hát ja kéne rá egy jobb hűtő!! meg normális paszta
5/7 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy az para lehet, hogy annyira hozzátapadt a proc a hűtő aljához, hogy kijött vele együtt a proci? A rögzítő pálca is a foglalaton ugyanúgy rögzítésben maradt mégis... :P A lábaknak szerencsére nincs baja.
2014. máj. 7. 20:09
6/7 P.O.C. válasza:
Ha a lábak nem sérültek, nem kéne hogy baja legyen.
Ha túlságosan hozzáragadt a paszta, az sose úgy távolítsd el hogy lehúzod, mint állat. Enyhre rányomással kell csavargatni piciket jobbra és balra, egyből el fogja engedni és a procit sem tépi ki.
7/7 anonim válasza:
Rossz pasztára utal nekem is volt ilyen a paszta es a hűtő úgy összeragadt mint ha ragasztót kentem volna fel rémálom volt elválasztani őket.Vegyél jobb hűtőt megoldódik a problem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!