Miért nem működik a gépem 4GB rammal?
Figyelt kérdés
DDR2-es 2gb-al működik DDR3-as 4GB-al nem.Bekapcsolom a gépet és sötét a monitor.A 32 bites rendszer meg az XP miatt? Win7-el és 64 bites rendszerrel jó lenne?2014. máj. 7. 19:05
1/7 anonim válasza:
mivel ha DDR2-es a foglalat, akkor nem megy bele DDR3-as .. pláne nem ha elüt a frekvencia..
2/7 anonim válasza:
Nagyon kevés olyan alaplap van, amelyikbe mind DDR2, mind DDR3 memória belemegy (és ezekben sem egyszerre). Nem írtál el valamit?
Egyébként ez hardveres hiba, operációs rendszernek semmi köze hozzá.
3/7 anonim válasza:
Ugye mindkét szabványhoz tartozó memória foglalat van az allaplapon, vagyis elvben kezeli mindkét típust?
Ha igen, akkor ez egy érdekes probléma. Az én AsRock N68C-GS FX alaplapomnál pl. fordított a helyzet. Az istennek nem hajlandó DDR2 RAM-okkal elindulni. Én feladtam és DDR3-al használom.
5/7 A kérdező kommentje:
De ez egy különleges alaplap ASROCK N68C-S ,2 fajta ramot támogat,2-2 slotja van.DDR2-es slotba nem lehet belerakni a ddr3-ast! érdekes lenne.És rájöttem hogy a procim az elavult ugyanis AM2-es.amd athlon x2 dual core 4800+ 2,63ghz.
2014. máj. 8. 20:48
6/7 anonim válasza:
Hát igen, csak az AM3-as processzorokban van DDR3 memóriavezérlő is (ugye ezek belementek az AM2+-os alaplapokba). De lényeg, hogy akkor kiderült.
7/7 anonim válasza:
csak ddr2 ramokat kezel az amd athlon x2 4800+ , nem fog ddr3 ram menni ezzel a processzorral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!