Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az everest tévedhet?

Az everest tévedhet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy HDD-t Sata csatolóval, mert még korábban megnéztem az everesttel, hogy IDE vagy SATA való e a laptopomba. Azóta már nincs rajta a gépemen az everest, ezért megint letöltöttem (szerintem egy másik verziót). Na annál már azt írta ki, hogy IDE illesztős winyóm van. Most megint letöltöttem egy everestet, 4.5öset, és ennél szintén SATA... most ilyenkor mi van? (aminél IDÉt írt ki, az 2.1es volt azt hiszem, de az biztos, hogy kettő pont valahanyas)
2009. dec. 26. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű tölts le egy harmadik programot... Aztán az igazságot tesz majd.
2009. dec. 26. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
rég rossz, ha az everest-nek elhiszel bármit is. Minden verziója mást mutat, főleg a hőmérsékleteknél. Hajaj, kerülendő progi
2009. dec. 27. 01:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is laptopom van, tuti sata-s a vinyó, és az everest ide-t ír ki.
2009. dec. 27. 06:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam meg 2200-nek írja a 2000-es processzort. SIW diagnosztikát ki lehet még próbálni, esetleg WinAudit is jó.
2009. dec. 27. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
HDDlifePro, vagy Hard Disc Sentinel, progi pontosan megmutaja, sőt elemzi is a meghajtódat.
2009. dec. 27. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Húú, ez igen, nem gondoltam volna, hogy nem szabad hinni az everestnek:D

Köszönöm szépen!

2009. dec. 27. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:
A HDDlifePro szintén SATAt jelez... Hiszek neki:D
2009. dec. 27. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
hát ha ide-s lenne az már rég kerülendő laptop
2009. dec. 27. 17:26
 9/9 Darklight ***** válasza:

Nekem a laptopom 700 mhz-s volt(mert eladtam). megnéztem az everestel: először 700mhz-et mutatott ki. újraindítottam a gépet,aztán visszament 650mhz-re.

megint ezt eljátszottam aztán megint 700 mhz-s volt.

2010. jan. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!