Steelseries Kinzu V2 vagy Kana V1? Melyiket érdemes megvenni?
Szeretnék egy gamer egeret vásárolni, mivel a jelenlegi egerem nem érzékeli a gyors mozgást (nagyobb rántásnál megvadul és nem úgy megy ahogy kéne).
Szóval kinéztem két egeret.
Az egyik az a Steelseries Kinzu V2, meg venném, mert nagyon tetszik nekem ez az egér. Viszont egyes emberek azt mondták hogy kivonták a forgalomból (még meg lehet rendelni arról az oldalról, ahonnan szeretném, és van rá 1 év garancia is.). Szóval szívem szerint nem haboznék.
Viszont a Kinzu V2 és a Kana v1 egy árban vannak, melyiket érdemesebb meg venni? Vagy tudtok ajánlani olcsóbb árkategóriában is olyan egeret, ami érzékeli a gyors mozgást? Mert akkor be tudnék ruházni egy drágább headsetre is.
Hát.. megkésve bár, de törve nem:
- A v1 kiváló egér egyedi StMicro szenzorral, amiben hardveres gyorsítás van (egyedüli ilyen a bolygón kb.)
- A v2 egy rakat sz@r pixart szenzort kapott, ami igazi büntetés. Azóta persze a pixart megvette az Avago-t de ez még nem avago gyártmány, hanem sokkal régebbi.
Ugyanez történt a Kana tekintetében, csak fordítva:
v1=rakat kaksi pixart szenzor, amit a v2-ben az egyik legjobb létező szenzorra cseréltek (Avago A3090) és szerintem az egyik legjobb egér a ZowieAM-el, MX500-al (Avago A2020) és MS. WMO-val(Stmicro Os Mlt4) karöltve.
Kinzu v1 már nem beszerezhető, csak néhanapján (nagy) szerencsével, kana v2 bárhol kapható, de erre azóta gondolom már rájöttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!