Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 320ezer forint kornyken...

320ezer forint kornyken tudtok jobbat mint a MacBook Air 13"?

Figyelt kérdés

Legyen 13"-os, konnyu, hordozhato es birja sokaig egy feltoltessel. Semmi kulonosre nem fogom hasznalni, dolgozni (office, google drive, naptar, esetleg valami nagyon alap weblapszerkeszto) es internetezni (emailek, bongeszes, stream-eles) szeretnek rajta. Ezeket viszont nagyon stabilan, minden lefagyas, lassusag, megingas es "ujra kell inditani" nelkul kell birnia, akar egyszerre is, egesz nap.

[link]

2014. máj. 4. 22:55
1 2
 1/12 tetro ***** válasza:
41%
nekem van egy samsung series 9. soha sem fagyott még ki, 5 percet alatt indul el kikapcsolt állapotból, 7-8 órát bír.
2014. máj. 4. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Hát, ha neked erre van pénzed, vedd meg. Az Apple tényleg nagyon jó márka, de véleményem szerint nagyon túl van árazva, jóformán csak a névért fizetsz... Ennyi pénzért SOKKAL erősebb laptopot lehet venni, ha nem az Apple-nál nézelődsz.

"Semmi különösre nem fogom használni, dolgozni (office, google drive, naptár, esetleg valami nagyon alap weblapszerkesztő) és internetezni (emailek, böngészés, stream-elés) szeretnék rajta."

Ezek egyáltalán nem nagy igények, nem szükséges 320 ezret költeni rájuk.

Pl. ez a laptop is bőven elég ezekhez az igényekhez: [link] (145 ezer forint)

De még ez is simán elég lenne: [link] (169 ezer és 13,3")

Szóval, kicsik az igényeid amelyekre nem szükséges 320 ezret költeni. Nézz szét a piacon.

2014. máj. 4. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
2014. máj. 5. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:
31%

Amit a 3. válaszoló linkelt, az valóban egy nagyon jó laptop (sokkal jobb mint az a Macbook amit linkeltél), de a te igényeid kielégítéséhez egyáltalán nincs szükség ilyenre. Sőt, az erős hardverek miatt sokkal hamarabb lemerül az akksi.

Nincsenek olyan igényeid amelyre ennyit kellene költeni, hidd el nekem...

2014. máj. 5. 00:28
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Persze ha milliók vannak félretéve a bankszámládon fagyira, akkor vegyél Apple -t. :P
2014. máj. 5. 00:30
 6/12 BM-Striker ***** válasza:
100%

Most komolyan egy 15 colos gamer notebook-ot ajánlototok egy 13 colos ultrabook ellenében?

Y510p-enk mindene jó kivéve az akkuideje.

G510 i5-4200M 15 col, 6 cellla.... jó estben átlagos akkudeó

Vostro: 4 cella és ULV i3- gyenge teljesítmény, átlgos akkuidő

Machook: ULV i5 jó akkumulátor, jó estben 12 óra akku élettartam.

Ha 300-éert kicsi és könnyű gép kell jó akkuidővel, akkor a Macbook jó választás.

Ha erős gép kell akkor Y510p.

2014. máj. 5. 01:33
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

A Delleket nézd erősebben!

2014. máj. 5. 12:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat de elég egyértelműen leírtam hogy 13"-os laptopot szeretnék, nem értem tehát a megannyi 15"-os linket. Nagy dög, nem kell.

Az első laptopom egy HP volt, utána egy Toshiba Satellite, utána egy Dell Vostro, utána egy Sony Vaio. Mindegyik jó volt egy darabig, fél-egy év után belassultak, lefagytak, előjött mindegyiknél az "újra kell már rakni a Windows-t" szindróma. Idegesítő. Most egy kb. 7 éves céges MacBook-ot használok, nem egy szuperhős de amire kell azt stabilan bírja, még ennyi év és ennyi használat után is. Egyik Windows-os laptopom se bírta megtartani a kezdeti jó teljesítményét 1 évnél tovább, ezért gondoltam hogy most egy Mac-et fogok venni. És ha már csak annyival jobb mint a többi hogy amit bír azt 3-4-5 évig stabilan bírja akkor már megéri a 300ezret szerintem, legalábbis nekem. Tudom hogy nincsenek nagy igényeim, pont ezért idegesítő amikor a 400 ezres Sony Vaio-n szeretnék Youtube-on egy 3 perces videót megnézni és szaggat.

2014. máj. 5. 13:46
 9/12 A kérdező kommentje:
De tényleg köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld.
2014. máj. 5. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
A por belemegy a Macbe is, ha az a baj. Egy Dell meg van olyan minőségű, ha hasonló kategóriás, sőt. Ha a Windows a ba, akkor a céljaidra tökéletes egy Ubuntu vagy Linux Mint, az nem hízik be, nem lassul, nem instabil. Érdemes persze vásárlás előtt utánajárni, hogy másoknak akad-e bármi gondja linuxon az adott típussal (Felső kategóriás Dell esetében elég nagy ritkaság lenne, de az ár miatt csak megéri a húsz perc google variálást). Gondolkodhatsz Hackintoshban is, ha nem zavar a fél-legalitás, és hajlandó vagy a könnyebben telepíthető géptípusokra szorítkozni.
2014. máj. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!