Miért nem müködik a BLueDragon? Lent!
Nem tudok belépni a Bluedragonba?nem tud nekem valaki adni egy email cimet ahová tudnék küldeni egy levelet h csinálják meg??????Mert uj jelszót nem küldeneked nem csinál semmit?!!nem tud nekem valaki segiteni???
elöre is köszike
Az oldal soha nem küldött e-mail üzeneteket, törléskor sem küld, ha törölték a hozzáférésedet az csak két ok miatt lehet:
1) csaló program használata
2) dupla regisztráció
De ajánlanám neked, hogy ha felmész a kezdőoldalra alul a bejelentkezés után van egy olyan opció, hogy törölt felhasználók, ha beírod a nevedet megkapod a választ.
ha ezt a választ kapod:A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.
a "kattints ide" feliratra kattintva elméletileg elküldi az általad regisztrált email címre a felhasználónevet és a jelszót.
Tudom hülyén hangzik, de pontosan milyen választ kapsz olyankor az automata rendszertől?
Nem lehet hogy a képkódot nem fogadja el neked arendszer mert nem írod be, vagy rosszul írod be?
azt h rossz beírt felhasználói név vagy jelszó,de mindent jól írok be,és amikor uj jelszót kérek nem csinál semmit
de ez miben segit?
Kedves kérdező!
A kérdések abban segítenek, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz. A válaszok alapján arra következtetek, hogy egy kicsit elbeszélünk egymás mellett én arra lennék kíváncsi, hogy a törölt felhasználók opciónál milyen választ ad a rendszer.
2 féle váaszt adhat:
1. A felhasználó nem létezik adatbázisunkban,...
2. A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.
na ezek közül melyik választ adja én erre lettem volna kíváncsi...
A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.
ez de amikor oda kattintok h :kattints ide szarra nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!