Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem müködik a BLueDragon...

Miért nem müködik a BLueDragon? Lent!

Figyelt kérdés

Nem tudok belépni a Bluedragonba?nem tud nekem valaki adni egy email cimet ahová tudnék küldeni egy levelet h csinálják meg??????Mert uj jelszót nem küldeneked nem csinál semmit?!!nem tud nekem valaki segiteni???

elöre is köszike

2009. dec. 26. 14:15
 1/6 proximus válasza:

Az oldal soha nem küldött e-mail üzeneteket, törléskor sem küld, ha törölték a hozzáférésedet az csak két ok miatt lehet:

1) csaló program használata

2) dupla regisztráció

De ajánlanám neked, hogy ha felmész a kezdőoldalra alul a bejelentkezés után van egy olyan opció, hogy törölt felhasználók, ha beírod a nevedet megkapod a választ.

ha ezt a választ kapod:A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.

a "kattints ide" feliratra kattintva elméletileg elküldi az általad regisztrált email címre a felhasználónevet és a jelszót.

2009. dec. 26. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
szia..tudom de ezt is már probáltam de nem küldenek semmit...ugy utálom, nem tud valaki segiteni mésképp???de azért köcc
2009. dec. 27. 14:05
 3/6 proximus válasza:

Tudom hülyén hangzik, de pontosan milyen választ kapsz olyankor az automata rendszertől?

Nem lehet hogy a képkódot nem fogadja el neked arendszer mert nem írod be, vagy rosszul írod be?

2009. dec. 27. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:

azt h rossz beírt felhasználói név vagy jelszó,de mindent jól írok be,és amikor uj jelszót kérek nem csinál semmit

de ez miben segit?

2009. dec. 28. 19:23
 5/6 proximus válasza:

Kedves kérdező!

A kérdések abban segítenek, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz. A válaszok alapján arra következtetek, hogy egy kicsit elbeszélünk egymás mellett én arra lennék kíváncsi, hogy a törölt felhasználók opciónál milyen választ ad a rendszer.

2 féle váaszt adhat:

1. A felhasználó nem létezik adatbázisunkban,...

2. A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.

na ezek közül melyik választ adja én erre lettem volna kíváncsi...

2009. dec. 29. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:

A felhasználó létezik, és belépésének részünkről akadálya nincs. Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide.

ez de amikor oda kattintok h :kattints ide szarra nem csinál semmit.

2009. dec. 30. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!