Mért nem müködik a meghajtó?
Figyelt kérdés
Tegnap még müködött,ma meg már nem!A számítógépem nem akarja felismerni,hogy a meghajtóba raktam be egy lemezt,mindig ugyanazt írja ki,hogy rakjak be egy lemezt,holott már beraktam!És ez nem mindig történik meg,van amikor működik is,de most is ugyan azt a játékot raktam be mint tegnap,és egyszerűen nem működik!Mi lehet az oka?Minden drót a helyén van,és mégis olyan mintha be sem lenne kapcsolva a meghajtó!2009. dec. 26. 12:29
1/2 anonim válasza:
Na várj csak, biztos, hogy a meghajtó a rossz? Nem egy nem crackelt játékot akarsz elindítani letöltött lemezről?
Csak egy tipp, persze
2/2 A kérdező kommentje:
Eredeti játék,és semmit nem indít el,mintha nem is lenne benne meghajtó,ha meg nagy nehezen beindul,akkor elég sokat akadozik!Most egy vadi új meghajtóval működik,csak az a baj,hogy az előbbi is eléggé új 3-4 hónapos,és az elején működött,ogaz akadozva.Szerintem ezek után azt kell mondjam,hogy a meghajtóval van valami baj.Ja és az eredeti Witceher játékról van szó, ami most még csak nem is akadozik.De azért köszi a tippet!
2009. dec. 30. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!