MIlyen alaplapot válasszak?
Figyelt kérdés
a jelenlegi konfigom elég erősnek mondható a processzoromat kivéve, így logikusan fejleszteni szeretném. Az ezzel a baj hogy Am3-as az alaplapom amihez már nincs erősebb proci mint az enyém.Az az igazság hogy alaplapot és procit akarok venni egyben úgy hogy az alaplap legalább 3 ram slotos legy minimum 12gb-ot. Kompatibilis legyne a jelenlegi videókártyámmal (AMD Readon HD 7700 Series) legyen rajta legalább 3 sata2. A processzor igazából mind1 az aa lényeg hogy nagyon erős legyen amd . az egésznek ki kéne férnie 60ezerből.2014. máj. 3. 14:39
1/9 Lajtai László válasza:
Ha mindenképpen ragaszkodsz az amd-hez.És csak lap+proci kell.
AMD FX 8320 processzor 36 hó gar. 35,411 Ft
AsRock 990FX EXTREME 3 alaplap 24 hó gar. 23,689 Ft
De ennyiért én inkább intelt vennék.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
főleg játékra kéne meg streamelésre és videófelvételre nem tudom erre melyik a jobb (AMD/Intel)
2014. máj. 3. 17:51
5/9 anonim válasza:
Mindkettő jó (AMD/Intel), játékra, streamelésre, videofelvételre. Viszont itt már a 4 vagy több mag az ajánlott.
6/9 A kérdező kommentje:
jelnleg is 4 magos a procim
2014. máj. 3. 18:56
7/9 anonim válasza:
Úgy értem, hogy intel haswell ből 4 magos(I5 4440,i5 4570,i5 4670), az FX-ből 6-8 magost(FX-6300,FX-8320,FX-8350).
8/9 A kérdező kommentje:
szerinted személysterint ezek közül (amiket te soroltál) intel vagy amd
2014. máj. 3. 19:18
9/9 anonim válasza:
Én személy szerint a Haswell Core i5-4440 3.1GHz választanám, mert kevesebbet fogyaszt, még sokáig bővíthető a Haswell és kellően erős. Ha ez mind nem fontos neked, akkor nyugodtan választhatod az FX-et. Hátrány, a Core i5-4440-et nem lehet tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!