Ghajhigopsdfjhs kérdése:
Milyen olcsó pc kormány van? (több lent)
Figyelt kérdés
Használt árakat keresném leginkább, mert újan a jók már 30E forintnál kezdődnek. Max húsz rugó legyen, ne több. Amit elvárnék tőle az az lenne, hogy váltó + kézifék legyen, de csak ha váltó van, az sem baj. Élethűen lehessen tekerni. Ez alatt azt értem, hogy most van nekem egy Turbo Speed Racing kormányom, 180 fokos, de azt úgy kell érteni, hogy balra 90, jobbra 90 fokot enged. Olyan kéne, ami egy rFactor vagy LFS játéknál élethűen adja a kormányzást vissza, nem azt, hogy egy kicsit megcsavarom, azt már egy teljes fordulatnak veszi. Pedál minden képen kell. Kuplungos előnyben. Még egyszer mondom. Elsősorban HASZNÁLT ár érdekelne illetve fajta. Ja ezt elfelejtettem beleírni: ne olyan legyen, ami egy hónap múlva kettéesik, hanem bírja. Force Feedbackesek is előnyben vannak2014. máj. 2. 20:36
2/8 A kérdező kommentje:
Ez csak így megnéztem videóból és rájöttem, ilyen minden bizonnyal nem kell. 180 fok az nem élvezhető. LFS-nél kicsit megtekerem, és már irányíthatatlan is. Amúgy bele is volt írva, hogy élethű érzést adjon vissza.
2014. máj. 2. 22:24
3/8 anonim válasza:
Oh tényleg, nem figyeltem, bocsi. Következőnek a G25-öt ajánlanám ami minőségi és jó is de az jóval több mint 20.
4/8 anonim válasza:
De, még van egy Logitech ami nekem volt és az tényleg 900 fokos. Árban sem olyan rossz, ezt akartam írni először: Logitech Driving Force GT
5/8 A kérdező kommentje:
Logitech Driving Force GT-vel az a bajom, hogy az is ilyen 30 körül mozog. 27 körül vannak ezek is használtan... Nincs olcsóbb, de ugyan így 900 fokos?
2014. máj. 3. 08:55
6/8 anonim válasza:
Annyiért max ez még: Genius Twin wheel 900FF
Más nemigen van.
7/8 A kérdező kommentje:
És ez megbízható? mert ha igen akkor tökéletes :D
2014. máj. 3. 10:57
8/8 anonim válasza:
Gondolom...őszintén erről nem nagyon tudok mit mondani mert eddig ami volt nekem kormány az csak Logitech volt. De a Genius se rossz. Olvastam, hogy meg voltak vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!