Rossz a gépem, gyanús hogy a táp a bűnös. Vélemény?
Van egy gépem. Valami miatt mindig meghal a táp. Mivel garanciás már 4x vittem vissza és 4x cserélték ki, a tápegységet. Hazahozom minden megy, minden klappol. Aztán 1-2 hónap, és kezdődik az egész előröl. A gép újra indúl, játékok alatt, később már a internet böngészőt sem bírja. Aztán meghal. Nem tudom bekapcsolni. Most vagy a táp gyenge,(sanszos) ehez az amúgy se nagy rendszerhez, vagy valami más nyírja ki.
Rendszerem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+
2Gb Ram.
ATI Radeon HD 3650 512Mb
600 GB Winchester
A tápegység M-TECH (KOB AP4420XA) 420W Kéne egy kis megerősítés hogy tényleg ez a szar.
Értem amit írsz. Én is panelba lakok. Szal ez lehet a gond. Plusz hogy szar a táp.. utána néztem és 4200 ft.. nevetséges. Hasonló táp 420W teljesítményel 16 ropinál kezdődik.
Lehet ünnepek után veszek egy erősebbet, és szarok a jótállásra. Mielőtt hazavágja a gépem többi elemét.
Ez am UPS védelem lenne. De nem tüntetik fel a tápoknál hogy van e ilyen. Mind1 utána néztem, és lehet venni ilyen védelmet elosztóban is. 2000 ft ennyiért megéri.Meg egy erősebb tápegységbe való beruházás is. Köszi a segítséget.
Nekem 450es chiftec van + túlfeszültség védős elosztó és minden rendben.
Előtte a codegen tápom meghalt..az elosztóm meg elégett. Érdemes beruházni egy normális tápra még ha 16 ezer is mert nagyon könnye tönkre verheti a géped többi alkatrészét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!