Ram es mhz problema?
Az lenne a problemam, hogy van egy kingston hyper x blu 4gb 1600mhz ddr3 ram-om (1 darab)
az aida64 probram azt irja zarojelbe hogy (800 mhz 11-11-11-28)
valamint bios-ban is hasonlot ir zarojelben (800mhz) masik sorban pedig ezeket a 11-11-11-28
a procim 1333-1600 ramot tamogat, az alaplapom tamogatja a 2800+ oc ramot
most akkor a ram-om csak 800mhz-n dolgozik?
neztem azt a kodot amit ir az aida is a memoria modul name-nel (khx1600c....) nincs benne a memory support listaban az oldal szerint, azert lenne mert nem tamogatja? vagy ez hulyeseg? neztem meg 2 ramot de azokat sem talaltam a listaban
Corsair vengeance 4gb kintston 8gb-set is, most akkor en vagyok a vak? vagy itt valami nem okes?
az alaplap: asrock z77 pro3
keresgeltem neten hasonlo kerdeseket de sajnos nem jutottam semmire, gondoltam most hatha kapok valami megoldast erre.
elorre is koszonom a valaszokat, ertekelem oket.
nah most nem ertelek, nem dual channel-be van, csak 1 darab, es ha csak 800-at ir akkor miert a duplajat szamoljuk? es akkor ha a duplaja miert 800-at ir? :D
sotet nekem ez a dolog, fejtsd ki bovebben kerlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!