Meddig lesz elég?
Figyelt kérdés
Meddig lesz elég 1GB videokártya? Most tervezek egy új gépet és nem tudom hogy 1GB-osat vagy 2GB-osat vegyek.. HELP2014. máj. 1. 12:13
1/7 Lajtai László válasza:
A kérdés hogy pontosan milyen kártya. Mert egy olcsóbbnak feles 2 giga.
2/7 A kérdező kommentje:
ASUS vagy GIGABYTE!!! Ár hát, 30e már lehet jót venni?
2014. máj. 1. 12:22
4/7 anonim válasza:
A videokártyák teljesítményét nem GB-ban mérjük és a típusát meg nem márkában. :)
Amúgy 30k körül valóban az R7 260X 1GB GDDR5 az egyik legjobb vétel, nem egy hardcore kártya, de már jókat lehet vele játszani akár komolyabb gépigényű játékokkal is (persze némi kompromisszummal).
5/7 burkus máté válasza:
én szerintem jobban járnál ha egy radeon hd 7770 est vennél . ár érték arányba még mindig kiemelkedő szerintem.
6/7 anonim válasza:
30k környékén van már 260X, ami lényegében egy 7790 OC. Ez %-kal erősebb a techpowerup szerint nagyátlagban 37%-kal erősebb a 7770-nél. A HD7770 legyen 24k, ha ehhez hozzáadunk 37% felárat, akkor durván 33k-t kapunk. Teljesen korrekt a 260X árazása is (és anno a 7790 ára is z volt, miután lesett 35k alá, míg a 7770 27k körül mozgott....mert ugye a 7790 is átlag 29%-kal erősebb a 7770-nél). Persze nem rossz kari a 7770 sem, de megéri rádobni, ha van rá keret. :)
7/7 anonim válasza:
bocsi az elírásokért....ezt a részt sem kell figyelembe venniŰ: "%-kal erősebb" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!