Miért nem működik a RAID vezérlőkártya?
Figyelt kérdés
Vettem egy SATA-s vinyót + egy SATA 150 PCI RAID kártyát(mert nincs SATA csatlakozás az alaplapon), sikeresen feltelepítem a vezérlőkártya driver-t? FEl kellene ismernie a vinyót vagy hogyan tovább?
Van a kártyának külön BIOS-sa és azt hogyan lehet előhívni?
2009. dec. 25. 14:04
1/3 anonim válasza:
Az új HDD-n hoztál létre partíció(ka)t és formáztad?
Ha nem, akkor Start/Futtatás: diskmgmt.msc segítéségével meg tudod tenni.
2/3 anonim válasza:
Nekem ATA-s raid kártyám volt, xp alatt már nem kért drivert. Amikor bootol be a gép van egy rész amikor a raid kártya rész jelenik mutatja, melyik slotba van merevlemez stb ott lehet konfigolni is f2vel.
Lehet a kártya jó csak a vinyó rosszul van jumperelve ezért nem látja a kártya..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem ismerte fel HDD-t ezért nem tudtam partíciót létrehozni. De sikerült megoldani. Átraktam másik PCI foglalatba vagy az nem tetszett neki amibe először tettem vagy oda rosszul raktam(bár nem nagyon lehet), utána telepítettem drivert és felismerte HDD-t mostmár működik:).
2009. dec. 25. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!