Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szaggatnak a video és nem...

Szaggatnak a video és nem engedi a nagy felbontást! Mi a problem?

Figyelt kérdés
Amikor bemegyek a Tulajdonságok/beállítások részbe ott csak 800x600-ast enged és nem írja ki a monitor tipusát (csak annyit hogy általános monitor). Hol tudom megnézni hogy mi a monitor driver?
2009. dec. 25. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:

monitor driver? nem a videókártyáét keresed?

sajátgép-tulajdonságok-hardver-eszközkezelő-videókártyák, ha üres, akkor valszeg nincs feltelepítve

2009. dec. 25. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Valóban érdemes a videokártya illesztő programját megnézni.. illetve ha akarod kézzel megadhatod a monitor típusát is megjelenítés, tulajdonságok, speciális és azon belül monitor fülön.... bár nem sok eredménye lessz... neked valóban a grafikus kártyáddal lessz gond
2009. dec. 25. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Videokártya Intel 82845G/GL/GV Graphics Controller

ezem van:)

Csak ahonnan nézegettem google-en mind vagy törött vagy törölt vagy fizetős!

Tudtok olyan oldalt ahol ingyenes?

2009. dec. 25. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, hol kerested?

[link]

2009. dec. 25. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Nos! Letöltöttem! Viszont amikor a Plug and Play monitort telepíti azt írja ki TÖBB FÁJL HIÁNYZIK VAGY SÉRÜLT!

Mi ilyenkor a teendő? C format? :S

2009. dec. 25. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
PnP monitor driver fájljai hiányoznak? Telepítsd újra a PnP monitor drivert, vagy a monitorod típusának megfelelőt.
2009. dec. 25. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem everest-ben de nincs ilyen opcio a MEGJELENÍTÉS részben! Amugy a monitor típusa az paszz mert Laptoprol van szó
2009. dec. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!