Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangkártyát kell vennem?

Milan93 kérdése:

Hangkártyát kell vennem?

Figyelt kérdés
Adott egy logitech 2.1 hangfalszett. Összekötöttem a számítógéppel de a bal oldali hangszóró nem szól csak recseg és a mély is nagyon gyér. Telefonnal összekötve ezerszer jobban szól. A gépben csak integrált hangkártya van. Vegyek egy hangkártyát? Az lehet a probléma hogy az integrált hangkártya nem tudja "meghajtani" a hangrendszert?

2014. ápr. 30. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy modern integrált hangkártya minősége bőven felülmúlja bármelyik Logitech hangrendszer színvonalát, emiatt nem kell aggódni. Valószínűleg valami meghibásodott, kábel, csatlakozó esetleg maga az integrált hangkártya. Kizárásos módszerrel ki kell szűrni a hibás elemet.

Viszont ha a hangkártya a hibás, akkor a helyettesítésére elég a legegyszerűbb, legolcsóbb kivitel is. Felesleges több 10k-t kiadni, mert észrevenni úgyse lehet majd.

2014. ápr. 30. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Előszőr frissítsd a hangkártya driverét.
2014. ápr. 30. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:

A drivert frissítettem előtte.

Az alaplap nem számít már annyira modernnek kb 4-5 éves és nem lehet rossz sem mert eddig fejhallgatóval volt használva és fejhallgatóról most is jó. Rosszul sem köthettem össze csak a zöld jackbe dugva szól igaz a bal recsegősen mint írtam. A win-be hiába állítgatok, nem lesz jobb :(

2014. ápr. 30. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldanom. A gond az volt hogy a zöld vonalkimenetre dugtam a 2.1-et mivel a fejhallgató és előtte a hangfal is arról szólt. Átdugtam a kék vonalbemenetre átállítottam a hangkártya szoftverét erre és tökéletesen működik a két magas és a mély is jól szól.

Gondoltam leírom hátha segítek másnak aki ebbe a hibába esik mint én.

Köszönöm a segítséget mentek a zöld kezek :)

2014. máj. 1. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!