Hangkártyát kell vennem?
Egy modern integrált hangkártya minősége bőven felülmúlja bármelyik Logitech hangrendszer színvonalát, emiatt nem kell aggódni. Valószínűleg valami meghibásodott, kábel, csatlakozó esetleg maga az integrált hangkártya. Kizárásos módszerrel ki kell szűrni a hibás elemet.
Viszont ha a hangkártya a hibás, akkor a helyettesítésére elég a legegyszerűbb, legolcsóbb kivitel is. Felesleges több 10k-t kiadni, mert észrevenni úgyse lehet majd.
A drivert frissítettem előtte.
Az alaplap nem számít már annyira modernnek kb 4-5 éves és nem lehet rossz sem mert eddig fejhallgatóval volt használva és fejhallgatóról most is jó. Rosszul sem köthettem össze csak a zöld jackbe dugva szól igaz a bal recsegősen mint írtam. A win-be hiába állítgatok, nem lesz jobb :(
Sikerült megoldanom. A gond az volt hogy a zöld vonalkimenetre dugtam a 2.1-et mivel a fejhallgató és előtte a hangfal is arról szólt. Átdugtam a kék vonalbemenetre átállítottam a hangkártya szoftverét erre és tökéletesen működik a két magas és a mély is jól szól.
Gondoltam leírom hátha segítek másnak aki ebbe a hibába esik mint én.
Köszönöm a segítséget mentek a zöld kezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!