Kínai "no name" telefonnak a szoftverét hogy tudnám lefrissíteni?
Figyelt kérdés
Adott egy kínai androidos, dual simes "no name" telefon. Fél év után bemondta az unalmast és nem nagyon akar bekapcsolni.#telefon #Kínai Android
2014. ápr. 30. 17:42
1/8 anonim válasza:
Hát ezt bäsztad, mehet a kukába.
2/8 anonim válasza:
Hát, recovery módba be tudsz lépni? Géppel tud kommunikálni akárhogy is?
Egyébként, google a barátod.
És ezért nem érdemes nevenincs kínai/koreai/thaiföldi/meseországi telefont venni. Nincs támogatottsága.
3/8 anonim válasza:
Honnan szeretnéd lefrissíteni? A háztetőről?
5/8 anonim válasza:
Élből pontos típushoz lehetne találnod romot, de így, hogy talán kínai oldalakon előfordulhat néhány moddolt rom, ha ott is elterjedt a típus (micsodaaa?), szerintem nem nagyon sok a remény. A beállítások menü legalján valamiféle típust azért csak kellene írjon.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem az én telefonom én sony párti vagyok csak ideadták hátha tudok vele valamit kezdeni.
A tipusa elvileg a könyve alapján android c913.
2014. ápr. 30. 18:37
7/8 anonim válasza:
Recovery módban megy, vagy be is kapcsol esetleg?
8/8 A kérdező kommentje:
Egy fajta menü előjön de az is csak tesztelésről szól.
semmi reset vagy hasonló
2014. ápr. 30. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!