Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem 4 db újraírható dvd-t...

Vettem 4 db újraírható dvd-t (TDK 4x/2x DVD-RW Re-recordable) - Single Sided. Az a baj, hogy se lassú, se gyors törléssel nem lehet működővé tenni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Mind a 4 szűz lemez és mindre hibát ír ki, vagy csak egyszerűen sikertelen a törlés, nem tudok ráírni semmit. Próbáltam Nero-val és DeepBurner-rel, egyik se volt jó, 3 különböző gépen. Azt észre vettem, hogy a tokra RW 2 van ráírva, míg a többinél nincs 2-es. Ez valami szabvány, és régi írókkal próbáltam volna? Kéne valamit frissítenem? Azt nem nagyon hiszem, hogy mind a 4 lemez hibás.
2009. dec. 25. 11:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, közben rájöttem, hogy az RW2 szabvánnyal kapcsolatos a digi. A kérdés annyiban módosulna, hogy egy firmware frissítéssel orvosolható, hogy a meghajtó kezelje ezt a típust is? A meghajtó típusa egyébként: Slimtype DVD A DS8A1P.
2009. dec. 25. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

-digi

+difi

2009. dec. 25. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon valószinü hogy firmware frissités kell neked.

Mindenképp próbáld meg

2010. jan. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!