Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom befogni a Duna...

Hogyan tudom befogni a Duna TV-t a TV Tuneremmel? A többi adó megvan, csak ez ne jön be.

Figyelt kérdés
Az ACER notebookomban van egy TV Tuner, és sikerült is már az Acer arcade programmal megkeresni az adókat. Igaz, ha Magyarországot állítom régiónak, akkor nincs hang, ezért Németországot állítottam be, így működik. Egy a gond, így a Duna TV-t nem találja meg :( Analóg antenna kapcsolódik a laptophoz. Kérlek segítsetek, fontos lenne! Köszi előre is!
2009. dec. 25. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
A dunaTV-t csak műholdról vagy kábelről tudod nézni.
2009. dec. 25. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha a TV-be dugom be az antennát, azaz a Kábel TV-t, akkor szépen be is jön, működik is, kép és hang is jó. De sajnos ha a gépbe dugom be, akkor ezt az adót nem hozza be :(
2009. dec. 25. 13:20
 3/3 anonim válasza:
www.onlinetvradio.hu sok magyar ado van benne.
2009. dec. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!