Bitcoin és más ***Coin bányászatra miért VGA-kat használnak? Amikor egy 8, 000Ft-os USB miner 3Db r9 280x teljesítménnyel bír?
Figyelt kérdés
Sose értettem minek vágnak bele ~240,000Ft-ot (3 db r9 280x ) egy Miner gépbe ,amikor 8000ft-ér kapni antminer-t ami 2,2ghs-en is üzemel,ami kb 3db r9 280x teljesítménnyel ér fel .
1Db r9 280x= ~ 785 kh/s
2014. ápr. 30. 14:19
1/12 anonim válasza:
regebben meg volt ertelme ,
mostmar vagy tarsulasban kell banyaszni vagy komolyan be kell fektetni eszkozokbe ...elvileg megeri 400§ os arfolyamnal
2/12 A kérdező kommentje:
Most inkább arra vagyok kiváncsi ,hogy miért költenek VGA-ba,amikor egy 8,000ft-os Usb miner 3db 80,000ft/db árú VGA teljesítményével érnek fel.
2014. ápr. 30. 14:29
3/12 Tengor válasza:
Én azt nem értem, hogy egyesek miért ölnek bele ennyi pénzt a szerencsejátékba...
4/12 Tengor válasza:
... vagy a piramisjáték talán jobb szó. Itt nem a szerencsén múlik a dolog, hanem nagyokon.
5/12 anonim válasza:
785 kh/s is keves...100 GH/s -nal jon napi 2,8§ ...es ebben meg nincs benne a mukodes rezsije
6/12 A kérdező kommentje:
Igen de még mindig az érdekel,hogy miért költ valaki VGA-ba,amikor töredék áron több VGA-nyi teljesítményűt lehet venni,ami töredék annyit fogyaszt és többször annyi az élettartalma
2014. ápr. 30. 14:32
7/12 anonim válasza:
talan ,mert a Vga-nak hasznaltan is jo piacuk van ...es ha eppen nem hash visszafejtesre hasznaljak oket ,jok jatekokra
8/12 anonim válasza:
Fogyasztásban is nagy a különbség.
9/12 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert amikor ez az egész elkezdődött, még nem létezett egy ilyen USB-s eszköz sem.
Volt a CPU vagy a videokártya, ezek közül az előbbi nevetségesen keveset bírt, utóbbiból pedig többet is be lehetett pakolni.
10/12 anonim válasza:
ennyi ostoba embert, az elején csak gpu-s bányászat volt utána jöttek be az asic-ok amik megölték a gpu-s BITCOIN bányászatot, azonban vagy egy rakat másik coin, ezeket altcoinnak hívják (litecoin, dogecoin, feathercoin stb.) az utóbbi srcypt kódolással van ellátva míg a bitcoin sha-265-le, van több SHA-256 kódolású coin ezeket lehet asicokkal bányászni, ellenben a gpu-s bányászoknak át kellett térniük a scrypt coin-ok bányászására amiket betudnak váltani bitcoinra, pl. mostani árfolyamon 40 Litecoin (LTC) megfelel 1 Bitcoinnak, azonban jönnek a scrypt asicok amik képesek srcypt kódolású bányászatra szóval ismét szarban vannak a gpu-s minerek, ellenben itt az új Scrypt-N kódolású coinok amiket megint 1 év lesz mire asic fogja tudni bányászni szóval még mindig lehet gpu-val bányászni már ameddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!