Így látatlan gépigénnyel szerintetek ez a gép vinné a GTA V-t?
Figyelt kérdés
FX 6300 (néha 4ghz-n van)
Sapphire HD 7870
8GB 1600 Ram
XFX pro 550W
2014. ápr. 29. 16:09
2/7 anonim válasza:
persze :) de én nem vagyok biztos benne hogy kijön pc-re (lehet én vagyok hülye és lemaradtam valamiről csak hát ugye vagy egy éve csúsztatják már)
3/7 anonim válasza:
Szerintem FullHD közepes tájékán... hogy miért?
Gondolkozzunk csak el azon hogy a GTA IV is mekkora egy mestermű lett...
Valószínűleg,ellentétben elődjével ez nem csak procizabáló hanem videókártya fogyasztó lesz,ebből következőleg a villanyszámládból amit a ventik fognak fogyasztani már lakomát lehetne tartani (a hecc kedvéért írtam a végét,ha már étkezés így szóba került :)
4/7 A kérdező kommentje:
GTA IV nem olyan nagy játék,igényt tekintve.
Régi gépemen is lazán futott ,ami egy 2 magos athlon alap órajelen (3ghz) ,hd 5770 mellett...
2014. ápr. 29. 17:53
5/7 anonim válasza:
Gondolom full grafikán,patch nélkül 1920x1080ban ;)
6/7 anonim válasza:
60 körüli FPS-el,max élsimítással,stb...
látótáv maxra,részletesség render maxra... Minden...
Hát le merném fogadni hogy ennek közelében se jártál :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem a max graf sose volt mániám,a gyári beállítások 90%-ban elegek szoktak lenni,átlag max. 1-2 dolgot szoktam picit feljebb venni
2014. ápr. 29. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!