Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell telepíteni win 7-en...

Hogy kell telepíteni win 7-en a frissítéseket?

Figyelt kérdés
win 7 Ultimate sp1 2009-es oprendszerem van, melyre kb. 160-170 frissítést ajánlott a windows update telepíteni. Minden megvan, újraindul a gép, a frissítések konfigurálása elvégezte után kiírja hogy a frissítések telepítése sikertelen volt, s még a módosítások visszaállításánál is egy csomót várok. Erre vártam kb 4-5 órát . Ezt már 2-szer is megcsináltam és ugysem ment, pedig jó volna már frissíteni. Ilyenkor mi a teendő? A válaszokat előre is köszönöm!
2014. ápr. 28. 20:18
 1/3 levis56 ***** válasza:

Valószínű,hogy Windows intéző hiba vagy használj másik telepítőt,nekem is váltanom kellett ez miatt,de ha beéred frissítések nélkül akkor sem lesz baj,de tudok más megoldást.

Telepítsd az Advenced System Care programot,abban az ellenőrzések elindításában van egy olyan menü,hogy biztonsági lyukak,ha ki is kapcsolod az automatikus frissítést ez a progi leszedi az op rendszerhez szükséges biztonsági frissítéseket,nem az összes frissítést csak ami a gép biztos működéséhez kell.

2014. ápr. 28. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:

A start menuből indítsd el a windows update-et, és csináld úgy, hogy először kiveszed a pipát az összes frissítés elől, majd aztán szakaszonként telepítesz.

Először a sima frissítéseket (update for windows 7...)

Aztán a biztonsági frissítéseket (security update for windows 7...)

Aztán a többi összetevő frissítéseit (update for blablabla - pl. internet explorer stb.)

Ezeket a csoportokat is tördeld úgy, hogy egyszerre 30-40-nél több ne legyen kijelölve.

2014. ápr. 28. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2014. ápr. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!