Hogy futnának a játékok ezen a configon?
Figyelt kérdés
Mondjuk 2-3 évig mennének-e rajta az új játékok(Project CARS, Battlefield 4, The Crew, Watch dogs)
Intel core i3-4130
Amd Radeon R7 260X
8 Gb Ram 1600Mhz
2014. ápr. 28. 19:12
2/10 anonim válasza:
watch dogs kerdeses a vga miatt, de ha nem vagy igenyes hogy full grafikai beallitason menjen akkor menni fog :)
3/10 anonim válasza:
A Project CARS, Battlefield 4, The Crew, Watch dogs, még 20 év múlva is csak bírják az alkatrészek.
4/10 A kérdező kommentje:
#1;#2 köszönöm, #3 jót röhögtem, de inkább nem értékelném,mert még lerontaná a statodat :)
2014. ápr. 28. 19:43
5/10 anonim válasza:
Nos nem értelek? Miért kellene lepontoznod? Valami olyat írtam, ami nem helyénvaló? Nem logikus? Ami ma elfut rajta, (pl az általad felírt Project CARS, Battlefield 4, The Crew, Watch dogs)az akár évek múlva is elfut, csak bírják az alkatrészek.
6/10 anonim válasza:
De ő arra érti,hogy a 2-3 év múlva megjelenő,új játékokat is fogja e vinni ...
7/10 anonim válasza:
Ebben az esetben, egész más lehet a felállás.
8/10 anonim válasza:
Igaza van ,nem ertem hogy miert kellene lepontoznod.
9/10 A kérdező kommentje:
Végül pozitívat adtam neki :)
2014. ápr. 29. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!