Laptop maximum 130 ezer forintos áron?
Szeretnék venni egy nagy kijelzős notebookot.. (15-17') Maximum 130-140 ezer forintom lenne rá.. ki melyik laptopot ajánlaná ebben az árfekvésben?
szeretném ha lenne rajta egy windows op.rendszer..
hát nekem tetszik
nem sok érte sztem Proci jó
ram jóh
vidikari az kicsit kicsi min 512 nek kellene lenni
de jó kis laptop
Mármint ilyen asusod van ?
Köszönöm a véleményeket.
attól függ, mire kell. Ha játszani szeretnél rajta, akkor dedikált videokártyával vedd (HD3450->) viszont ezen a laptopon is elmennek a régebbi játékok (pl. medal of honor, quake3). Én ha laptopról van szó, akkor ezek jöhetnek szóba: HP (nem renew/asis, hanem új), Dell, Asus. Most is egy olcsóbb HP-m van, igaz játékok nem mennek el rajta, de kitartóan szolgál, kb. már 4000 órát volt használva és semmi problémám nem volt vele. Most akarom lecserélni, mert anyámat beszippantotta az internet, aztán átpasszolom neki ezt. :D Amit biztos nem veszek, az a Toshiba és a Fujitsu. Az Acerekről hallok jót is meg rosszat is, a Lenovok jók, de az áruk irreálisan magas a paramétereikhez mérten.
Fent linkeltél egy Asus-t, hasonló van az Extreme digitalban 139.900,-ért: [link]
Ebben a videokártya egy nagyságrenddel jobb, szerintem ez megéri az árát. Viszont nincs hozzá op.rendszer, de én a helyedben utólag tennék rá amúgyis.
szerintem inkább ez az Asus, már a videokártya miatt is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!