Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért mondja mindenki hogy...

Miért mondja mindenki hogy szar a codegen márka? Van egy Codegen 400W tápom és már 4 éve hűt egy Q9650+HD6850 konfigot? Megérné levéltani egy Fsp hexa 500W-ra? Nem látom értelmét!

Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hűtőnek használsz egy tápot?
2014. ápr. 28. 18:46
 2/11 A kérdező kommentje:

nem úgy értettem!

Vizhűtés van a gépembe de miért mondja mindenki hogy szar ez a táp mikor semmi gond vele és szépen teszi a dolgát

2014. ápr. 28. 18:49
 3/11 A kérdező kommentje:
a procimat viz húti
2014. ápr. 28. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:

ha bevalt akkor nem csereld le, ha nincs semmi baja akkor folos levaltani.

bizonyara azert mondjak mert rossz elenyek reszesei voltak

vagy ha megis rossz a tap, bar ketlem, akkor te sikeresen kifogtal egy tokeletes darabot :)

2014. ápr. 28. 18:53
 5/11 P.O.C. ***** válasza:
100%

Vízhűtésre meg ilyen hardverre van pénzed, és mindezt egy gagyi védelmi elektronikák nélküli 3000 Ft -os tápra bízod, ami egy nem várt erősebb külső vagy belső hatásra bármikor kinyírhat valamit a gépedbe. Gratula a bátorságodhoz! :D

Minden esetre másnak nem ajánlom, hogy kodegány tápra bízza a gépét. Higgyétek el, az olcsóbb néha drágább.

2014. ápr. 28. 18:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem mert nem értek hozzá nem kell lehordani! .D
2014. ápr. 28. 18:59
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

Nem hordott le itt senki szerintem. :)

A lőcsös szekér is elvisz A pontból B pontba meg a korszerű légkondis Toyota terepjáró.

Viszont utóbbi nem rázza ki a beleidet, nem nyelsz fél kiló port, nem perzsel meg rajta a nap, és nem szarik az orrod alá a ló.

Ezért nem szoktam állítani, hogy a szekérnek még eddig nem volt baja, be nem ülnék egy Toyotába, még ha eddig ki se próbáltam soha akkor se. Te ugyan azt tetted a Codegen -eddel. Eddig nagy szerencséd volt vele. De reklámozni nem érdemes ettől még.

2014. ápr. 28. 19:13
 8/11 BM-Striker ***** válasza:

Codegen-nél nagy minőségei szórás a komponensek terén.

Tehát lehet, hogy pl. 4 méve működik egy kondenzátor, ami aztán egyik napról a másikra tönkremehet, as a táp egyszerű felépítése miatt az egész gépet károsíthatja.

Egyébként ha cseréled, akkor Corasir CX430-ta vagy Chieftec CTG-550-re cseréld a Hexa 500 helyett.

2014. ápr. 28. 19:39
 9/11 A kérdező kommentje:
és egy coolermaster elite power 600w?
2014. ápr. 28. 19:41
 10/11 levis56 ***** válasza:
Ha a Codegenből elég volt a 400-as a rossz hatásfokkal akkor egy minőségiből minek 5-600 W.
2014. ápr. 28. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!