Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD 5870-re jó lesz ez a hűtő?...

JuhászDork kérdése:

HD 5870-re jó lesz ez a hűtő? megéri?

Figyelt kérdés

15K-ért vettem egy ref. hűtős 5870-et,ami iszonyatosan melegszik,és hangos.

itt mondták nekem hogy adjam el,csapjak hozzá pénzt és vegyek egy 7850,et vagy r7 260x-et.

viszont én nézegedtem,és azok a VGA-k 35-40K kőrül mozognak használtan,és semmivel sem erősebbek mint az 5870-em,amibe ráadásul iszonyat nagy tuningpotenciál van,de sajna a hűtésnek köszönhetően nem nagyon merem húzni. nézegettem kicsit és ezen a hűtőn megakadt a szemem: [link] leírása alapján rá megy 5870-re,viszont nem nagyon sokat tudni a hangjáról,hűtési képességéről. (a ref hűtőnél biztosan jobb) 7K-ért szerintem elég jó ár, így 22K-ba lenne egy jó kis VGA-m,ami nem melegszik mint az állat,halk,és a mai játékok sem okoznak neki gondot. csak hát nem tudom hogy a hűtés olyan e mint amilyennek képzelem.

2014. ápr. 27. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Suerintem jó lesz, sajnos nekem egy ilyen kártya döglött meg, 80 fokot sem bírta, viszont tényleg bitang erős kártya, cod ghosts, bf4 szépen hasított rajta, ref. hűtőt dobd ki
2014. ápr. 27. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 27. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Brutál jó a Scythe Setsugen 2 VGA hűtő. Ez olyan jó hogy azt nem is tudod elképzelni.
2014. ápr. 28. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
hidd el el tudom képzelni.
2014. ápr. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!