Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fejhallgatót vegyek?...

Milyen fejhallgatót vegyek? Részletek alul.

Figyelt kérdés

Szempontok:

-Max ár 65e Ft.

-Műanyag kizárva

-Tartós, strapabíró, esetleg könnyen cserélhető

-Számítógép és mobiltelefonhoz, inkább otthoni használatra mint utcaira

-Elsősorban metál zene hallgatásához, időnként filmekhez

Jelenleg a Sennheiser Momentum On-Ear ( [link] a kiszemelt, főleg az anyaghasználat, kényelem és hangminőség miatt. (Tudom hogy inkább utcai használatra lett tervezve)

Ehhez hasonló fejhallgató(ka)t szeretném ha javasolna valaki, pro/kontra érvekkel, illetve ár/érték arányban van-e hasonló olcsóbban/drágábban.

2014. ápr. 27. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudod, szerintem k...a felesleges ennyi pénzt elb...i egy darab fejhallgatóra, főleg hogy ennek az árnak a töredékért olyat tudnál venni, aminek semmivel sem rosszabb a hangzása, ha megfelelően van beállítva az equalizer.

Nekem lassan 5 éve tökéletesen működő 8 ezer ft-os (műanyag) Sennhaiser-em van, aminek szinte kifogástalan a hangzása.(Egyszer volt ennél jobb hangzású fejhallgatóm, de az rohadt kényelmetlen volt, valami Creative, de az sem került többe 10 rugónál.)

Szóval, ha mindenáron selyemmel akarod kitörölni a s*ggedet, akkor hajrá!

2014. ápr. 27. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:

A 3ezer Ft-os Pioneer fülhallgatóm akár melyik általad gondolt műanyag szarnál jobban szól.

Lehet hogy neked felesleges ennyi pénzt kiadni érte, de én nem fogok évente egy 10est kidobni, azért mert éppen megtörik a kábel, eltörik a pánt, elkopik az anyaga, leszakad valamelyik része. Ezen felül pedig akármilyen erősítőt, hangkártyát dugsz alá és tekergeted az equalizert soha nem fog még csak megközelítő hangzást sem nyújtani.

A továbbiakban megkérném, hogy olyanok válaszoljanak akik nem csak tescóban kapható fejhallgatót próbáltak életükben és nem azzal foglalkoznak, hogy a másik ember mire költi a pénzét.

2014. ápr. 27. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha neked a Sennheiser (vagy akár a Creative) egy TESCO-ban kapható műanyag sz@r, akkor nem tudom miért pont egy Sennheiser-t akarsz venni. Bár lehet, hogy ez a vitatható nézőpont csak nekem feltűnő. Nem mintha műanyagból nem létezne olyan minőségű, ami kvázi törhetetlen, de ez ne izgasson túlságosan, hiszen a műnyag csak sz@r lehet...(Ez az igényesség fetisizmus egy újfajta civilizációs betegség.)

Egyébként magyarázd már meg nekem, hogy az 50.000-es AKG-nak miért van dobozhangja az iPodomból hallgatva?

Gondolom mert az iPod is egy TESCO-ban kapható műanyag sz@r.

2014. ápr. 28. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem igényességi fetisizmusom van, hanem tartós minőséget szeretnék.

A nagyobb ár nincs egyenes arányosságban a minőséggel(lásd apple;) ), hiszen ez alapján vehetnék 400.000-ért is fejhallgatót. Ár/érték arányban szeretném megtalálni a lehető legjobbat, de mivel nincs elegendő időm minden szóba jöhető típust kipróbálni és utána is olvasni, ezért tettem ide ki a kérdést.

2014. ápr. 28. 20:13
 5/7 anonim válasza:

Szerintem a legjobban ezzel jársz: [link]

Nyugodtan olvass véleményeket, mellesleg ez az egyik leghíresebb fejhallgató audiofilek körében aminek oka van. És pénzed is marad amiből ha kell vehetsz egy DAC-ot. BÁR ez műanyagból van, ettől függetlenül szerintem strapabíró, de a Sennheiser Momentummal se jársz rosszul. Remélem segítettem.

2014. máj. 5. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Elsőre szimpatikusnak tűnik a vélemények és tesztek alapján, de ki is kéne próbálnom. Ránézésre viszont elég sérülékenynek tűnik, főleg a felépítéséből adódóan. Az ilyen forgó, hajló stb. elemek elkopnak/eltörnek/elhasználódnak, illetve a dupla jack dugós kábelt is hiányolom.

Köszönöm a hozzászólásodat, konstruktívabb volt mint az eddigiek.

2014. máj. 6. 20:07
 7/7 Marics István válasza:
Vegyél egy Sony mdr-1-et vagy Sennheiser Momentumot kivehető kábeles mind 2 és nagyon jó a hangzásuk :)
2014. máj. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!