Melyikkel érnék többet játék terén?
Üdv.
Jelenlegi gépem:
Intel i3 4130
MSI B85M P33
8GB (4+4) Kingston 1600 ram
Gigabyte GTX 460 OC
Ezzel érnék többet ha játszani akarok,vagy ha eladom és veszek egy RGH-s xbox-ot?
HD 7850/R7 265 v. GTX 660
HD 7870/R9 270
R9 270X v. GTX 760/ GTX 660 Ti
az RGH-hoz nemkell írott játék de szintén mindkettőt pl ncore-ról tudod hozzá letölteni.
előzőnek meg nem nem lopjuk a játékot hanem ingyen adják csak a megosztása illegális a saját célre való letöltés nem
de ha nem 20e lenne egy játék vagy jó esteben 10 akkor szívesen megvenném énis hogy támogassam a gyártót de amíg évente tudnék venni egy játékot mert olyan undorítoan drága addig kihagyom
a boxot azért nem lopjuk mert azt 1x kell megvenni és több száz játék megy rajta 1 játék meg pl 8 óra lenne amíg végigviszem... egy prosti is olcsóbb lenne és még lopni se kéne
#5, nem valóban nem különbözik
#6, "megosztása illegális a saját célre való letöltés nem" << amit írsz az audió és videó tartalomra igaz. A szoftver másolata addig van legálisan nálad, amíg nem használod. Mihelyt telepíted jogtalan használója lettél.
Ha drága valami, akkor az feljogosít az ellopására? A Ferrári egy drága autó, ha nem egy élet lenne a megvásárlása, akkor megvenném és támogatnám a gyárat, hogy gyártson még, de így ellopom! Ez tényleg így működik? Meghatároznád az összeget, ami felett a lopás nem lopás? Térjünk ki arra, is, hogy ez fejenként értendő v. összességében!
egy autó megint nem ugyan az mint egy pár órás szórakozás az előbb rosszul írtam már a megosztást sem bünteti a törvény amíg nem jövedelemszerzés céljából magén célra történik.
kérdezd a jogalkotókat az összegről
egyébként ha ellopsz egy ferrárit azzal konkrétan valakinek érezhető kárt okozol míg ha 100.000-en letöltenek egy filmet amiből 20.000 nézné meg moziba olyan nevetséges a veszteség a milliárdokhoz képest hogy nem éri meg vele foglalkozni nem fáj nekik
ezt csak azért gondolom így mert robin hood komplexusban szenvedek és a gazdagoknak nem kárt okozva nem lopás
a másik hogy ferrárit is lopnék vagy olyantól aki lopta vagy tisztességtelenül szerezte rá a pénzt
A kiadó megelőlegezte neked azt a pénzt, amibe az kerül, hogy te játszhass a játékkal. Igen is veszteség, ha azt te ellopod.
Ha csak 2 órára lopom el a Ferrárit, aztán felgyújtom v. bezúzatom, akkor az rendben van? Csak két óráig élveztem!
Ezek szerint a játék kiadók mind lopnak és tisztességtelenül szerzik a pénzüket? Játék eltöltés előtt mindig végzel egy teljes átvilágítást a kiadón és a gyártón?
az két különböző dolog volt,csak mellékesen megemlítettem
egyébként ne érts félre szerintem is igazad van csak próbáltam elmagyarázni hogy egy ferrari ellopása nem ugyan az mint egy játék letöltése ez olyan mintha valaki elteszi a tollamat vagy a telefonomat viszi magával nem mindegy és nemis ugyan annyira "számít" lopásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!