A gépem bekapcsoláskor csak 8-10 rövidet sípol, és semmi. Mi lehet a gond?
Nem valószínű, hogy kimozdult valami, mert egy helyben állt. Viszont elég régi gép (6-7 éves) ezért gondoltam rá, hogy esetleg lemerült az alaplapon az elem. Kivettem, megmértem, és a 3 V-os elem feszültsége 2,96 V. Akkor ezzel nincs baj, vagy érdemes lenne kicserélni?
Vagy milyen tippetek van még?
milyen a biosod? általában írni szokta, mikor felkapcsolod a gépet
Ha az elem lemerül, attól még elindul a gép, csak mindig visszaáll alapértelmezett beállításokra.
Ha sípol egyáltalán, akkor memória és videokártya körül szokott a gond lenni. Vedd ki a memóriá(ka)t, hallgasd meg mit sípol. Tedd vissza, vedd ki a videokártyát, hallgasd meg úgy mit sípol. Ha valamelyiknél mást, akkor a benne maradt lehet rossz. A legjobb az lenne, ha mindkettőből tudnál kölcsönbe szerezni cserét, és akkor lehetne tesztelni.
A másodiknak köszi a kódokat! 1-3-3-1 -et sípol, és ez a kód az jelenti, hogy: 28 Autosize DRAM
Tudja valaki, hogy ez pontosan micsoda?
A memóriát kivettem, visszaraktam (másik slotba is) de ugyanaz. El tud romlani a memória? Egy csere megoldaná a problémát?
nekem is ez volt, ramot kellett cserélni, de 10 percel utána kiment az alaplap :D
pont, mikor a régi ramot akartam felrakni a teszveszre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!