L.Thomas kérdése:
Melyik márkát választanátok AMD vagy Intel ha a különböző dolgokra max 10-15 ezret szánnátok? Proci, alaplap? Nem full hd-s csúcsgépet akarok összerakni. Eddig amd párti voltam most elbizonytalanodtam. Szóval?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 09:27
11/13 A kérdező kommentje:
Első hsz-re írnám hogy hardverenként gondoltam a 10-15 ezret :) mármint alaplap-ra,procira,videokártyára is 10-15 külön külön.annyira hülye nem vagyok hozzá hogy tudjam 10-15-ből nincs komplett gép :)
2014. ápr. 25. 15:28
12/13 anonim válasza:
Ha kevés pénzből akarod megoldani, akkor turbózd fel a mostani gépedet némi memóriával és egy combosabb videokártyával.
A prohadveren HD5770-es kártyákat kapsz úgy 12-13 ezerért.
19-20K körül meg HD7770-est. Ezekkel azért még mindíg lehet játszani, ha a zakkant gémerek nem is tekintenek embernek.
4 GB RAM-ot meg 7 ezerért vehetsz.
13/13 anonim válasza:
Nem hardverhibának tűnik, de ha mégis az, akkor ramhiba vagy ratyi táp a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!