200 ezerből hogy állítsam össze a gamer pc-m?
előinformáció: van egy két terrás külsőm, ezért egyelőre nem gondoltam belső vinyót a gépbe, csak egy ssd-t amin gyorsabban elmegy az a pár játék (amivel egyszerre játszanék) meg az operációs rendszer, tovább dvd író sem kell
Jelenlegi terv:
- processzor: i5 4570
- alaplap: Gigabyte Z87P-D3 alaplap
- vga: Sapphire R9 270X 2G DDR5 Toxic
- ssd: Adata 128GB ASP900S3-128GM-C SSD meghajtó
- ram: Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz
- táp: Chieftec Smart 600W GPS-600A8 tápegység
- ház: Thermaltake A31 Snow Edition VP300A6W2N fehér számítógép ház
Minden véleményt és főleg szívességet előre is köszönök! :) Első PC-m lesz a gép, eddig csak laptopom volt, ahhoz se értettem, de végre már szeretnék játszani rendesen. Beleástam magam a témába, olvasgattam és erre jutottam, mielőtt megvenném mindenképp utána akartam még kérdezni a hozzáértőknél.
A ventit arra érted amit mondtam, hogy egy jó hűtő még 10-15 ezer? Mert én azt a proci tuningolásához ajánlottam, mert gyárival nem szabad húzni.
Nyugodtan vedd olyan házzal, amivel szeretnéd:)
El fog férni benne a VGA nyugi:)
Jó ház ez a Commander;)
A te konfigurációddal csak ezzel a házzal: [link]
és így 234 ezer ft-ra jön ki.
Jaaa értem:D
Szóval igen, ha majd tuningolni akarod a processzort, mindenképp vegyél előtte új hűtőt rá, mert gyárival nem szabad.
De olyan erős ez a proci, hogy tuning nélkül is kiszolgálna évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!