Melyik lapot vegyem i5-4440 alá?
Asrock H87M
Asrock H87M PRO4
Asrock H87 PRO4 alaplap
Asrock Z87 PRO3 alaplap
Asrock Z87M PRO4 alaplap
Nincs szükségem sok csatlakozóra, az utolsó kettőt főleg a jobb tápellátás miatt gondoltam.
Esetleg más 22k-ig?
(7 éve AsRockom van, és semmi gond nem volt vele, és szerintem még baromi jól is néznek ki, ezért írtam főleg ezeket, de ha van jobb max. 22k-ig akkor szívesen meghallgatom.)
Más: Corsair CX430W Bronze táppal menni fog? (Emiatt a C6 és C7 energiagazdálkodási funkciók miatt kérdezem.)
Köszönöm a válaszokat.
H87M Pro4 is jó lenne?
Csakmert ezzel is tudnék spórolni egy kicsit, és szerintem a csatlakozókon kívül nincs különbség a kettő között, vagy tévedek?
"H87M Pro4 is jó lenne? "
Nekem pont ilyen van, egy fokkal erősebb - i5 4570 - procival. Linux alatt (Xubuntu 14.04) hajtom, megy szépen.
Tapasztalataim szerint - ha nem lenne megtéve - érdemes a BIOS-át frissíteni a legfrissebbre, mert Linux alatt a szoftveres leállítást nem nagyon akarta eszközölni.
Az i5-4440 alá, akár egy MSI H81M-P33 12k-ért is megfelelő választás lehet, itt nem kell aggódnod a tápellátás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!