Szerintetek milyenek ezek a hőmérsékletek?
21:39-es nek:
Már hogy lennének normálisak az értékek? 25 fokos szobában, 21 fokos processzor, játék után, gyári léghűtéssel???
21:39-es nek mégegy:
A vinyó hűtésére kitaláltam egy nagyon jó modszert. Hűvös és csendes is. Ha érdekel leírom. Nyáron soha nem ment 30 fok fölé.
leírhatod a hűtési receptet nyugodtan, örülnék neki, érdekel :)
amúgy o.k., lehet, hogy az érték kicsit csal. De a srácnak AMD-je van, és haveromnak volt egy olyan gyári hűtője, ami annyi levegőt nyomott át, hogy az egy lapos asztalon saját magát fel tudta emelni. Sokminden függ a lapátgeometriától. Pl. van egy noctua nf-r8 jelű ventim, 8 cm-s házhűtő, na ez 1800rmp mellett 53 m3/h-ra képes, még egy zalman 8 cm-s házhűtő 1700 rpm mellett 35 m3/h-ra képes. Szóval nem mindegy, mivel kavarog a por a gépházban :D
A módszer:a vinyó aljában vannak a rögzítéshez szükséges lyukak, elmentem egy vaskereskedésbe, és megvettem a leghosszabb csavart ami illett a menetbe. A venti 5 V-on jár. Amire rátettem azt egérpadból vágtam ki. Innentől a képek: [link]
Szállításkor nem egészen praktikus, de az asztali gépet legtöbbször nem visszük magunk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!