Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Itt most a táp gyárihibás,...

Itt most a táp gyárihibás, jár csere darab?

Figyelt kérdés

Üdv.

Vettem egy XFX 550w pro tápot,mivel gépet építek,és az jött meg utoljára.

Bekapcsoltam kb 7-8 óra netezés (amiben volt kb 1 óra játék) a képernyő elsötétült a gép kikapcsolt és füstölt szagot éreztem ,ami a táp felől jött.

(1 napos konfig ,szal nem hiszem,hogy más vágta volna haza).

Régi konfigom tápját beletettem (approxx550w) ,azzal ment hibátlanul.

Táp:XFX pro 550w <-- a nagy istenített táp 1 nap alatt kilehelte a lelkét,habár lehet gyári hbás volt.

Lap:MSI Z87 G45

CPU:Intel i5 4670k gyári órajel,nem piszkáltam! + Cooler Master Hyper TX3 hűtő

Ram: 2x4 GB G Skill Ripjayws 1866 ram.

VGA: Sapphire HD 7970.

a táp gyárihibás lehetett vajon?

2014. ápr. 24. 11:31
 1/3 Lajtai László ***** válasza:
Ha a táp füstölt és nem csapott be a villám akkor igen. Nyilván ha a másik táppal működik a gép akkor csak a táp lehet rossz. A xfx mentségére legyen mondva ha ez valami codegen szintű táppal történik akkor vitte volna az egész gépet. Ha visszakapod a pénzt vegyél fsp aurum tápot, nekem 2 van és évek óta hibátlanul teszik a dolgukat.
2014. ápr. 24. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

A te esetedre találták fel a garanciát.

Visszaviszed kicserélik és kész.

2014. ápr. 24. 12:04
 3/3 pinkpancser ***** válasza:
Igen, erre jó a garancia. És bár ez jó minőség, itt sem kizárt a hiba. És pont azért mert jó a táp, nem a gépet kell cserélni csak a tápot :)
2014. ápr. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!