LoLmAnUsH kérdése:
Eladohatok egy VGA-t telepítő CD-nélkül?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba,de a telepítő CD-je elveszett, ezért én töltöttem hozzá a gyártó oldaláról driver-t.Eladhatnám így? (a típusa:Ati Radeon 3650 HD AGP)2014. ápr. 23. 22:06
1/4 anonim válasza:
persze. miért ne adhatnád el csak a vásárlónak mond meg hogy nincs hozzá CD és hogy honnan töltheti le.
2/4 P.O.C. válasza:
A VGA -hoz kapott CD -n már akkor elavult a driver, mikor az legurul a futószalagról. Számítógéphez valamennyire is konyító ember, elve ki sem bontja a csomagolásából a CD -t, hanem megy felfele a gyártó honlapjára friss drivert leszedni.
Szóval nem fog egy forintot sem veszíteni az értékéből, ha nincs meg a CD. A lényeg hogy a hardver hibátlan legyen!
De ha attól jobban érzed megad, kiírhatod egy CD-re a jövendőbeli vásárlódnak a friss drivereket.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! :) csak azért írtam ki hogy nem-e illegális vagy valami..
2014. ápr. 23. 22:27
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy el lehet adni, ahogy doboz, kábelek nélkül is. Persze jól veszi ki magát, ha ezeket le is írod a hirdetésben, illetve talán úgy a jobb, ha azt írod, mit kap a vásárló a pénzéért.
Amit #2 is írt, abban is van igazság: telepítőlemezt videokártya esetén nem sok ember szokott használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!