Létezik ilyen kütyü?
Köszönöm a válaszokat!
Első kedves hozzászóló, az ötlet nem rossz, de az gondolom valami hordozható technika, ergo nem szól úgy mint egy hifi torony hangdoboza, és főleg nem olyan hangerővel.
Vagy mégis?
Második kedves hozzászóló, erre én is gondoltam, de úgy hallottam hogy olyan (nem szabványos) erővel sugároz, ami már rákkeltő hatású. Persze ezt csak hallottam valahol, nem biztos hogy így is van.
Valószínűleg én nem fogalmaztam érthetően.
Kedves Wampa, nem kivinni akarom a hifit, hanem épp ellenkezőleg: az egyik baromi nagy súlyú, millió kábellel, a másik (mobil) könnyű, és nincsenek kábelhúzigálások.
Egy ilyen "wireless" eszközt fixen bent hagynék a szobában , és csak egy laptopot vagy telefont szeretnék kivinni, ami vagy bluetooth-on, vagy wifi-n keresztül kommunikálna a "wireless" eszközzel, ami a szobában a hifi tetején, vagy mellette, de lényeg hogy kábelesen összekötve helyezkedjen el. Érted?
Kedves 6. amit leírtál az valóban logikus, és van benne valami. Köszönöm a válaszod, és mindenkinek, aki írt.
Inkáb azt kérdezném ez mivel nem jön össze :D
Már egy csomó médialejátszóban van bluetooth vagy(és) hálózati lejátszás lehetősége.
Tudja bármelyik smart tv, de ez a Hi-fi minőség szempontjából nem valami jó.
vagy szimplán veszel egy ilyet [link] ,de ezt sem nevezném valami minőségi cuccnak.
A lényeg, hogy én valami médialejátszóra ruháznék be ami tud CD-t lejátszani és meg Lossless codeceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!