Milyen minőségű a színes lézer nyomtatása?
Figyelt kérdés
megériberuházni?2009. dec. 23. 13:30
1/7 anonim válasza:
Attól függ mire szeretnéd használni. Fotók nyomtatására nem érdemes, gyérebb a minősége a fotónyomtatóknál, ráadásul fotópapírra se lehet vele nyomtatni.
2/7 anonim válasza:
Már hogyne lehetne vele fotópapírra nyomtatni? Én nekem színes lézernyomtatóm van, HP. Elég jó minőségű fotót is nyomtattam már vele, de leginkább színes diafilmekhez fóliára nyomtatok vele. De úgy általában ha színes grafikát nyomtatok papírra szerintem szebb mint a tintasugaras, nem folynak úgy össze a színek, élesebb. Persze attól függ mihez kell, én félig-meddig a munkámra használom. Ha csak néha kedved támad színesben nyomtatni akkor nyugodtan vehetsz tintasugarast is.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nem kötekedni akarok :) Csak nekem HP 3500-al nem sikerült fényes fotópapírra még lézerrel nyomtatnom. Egyszerűen nem tapadt meg a por rajta, érintésre elmosódott :S
4/7 anonim válasza:
Direkt lézeresbe valót kell venni ami hozzá való. Egyébként meg ha nem direkt hozzá valót vettél akkor szerencséd van hogy nem beleolvadt a készülékedbe, hanem csak lepergett a por.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából elsősorban fekete fehérben nyomtatok, néha nyomtatok csak színesben.
Jelenleg is használok egy régi tally lézernyomtatót, illetve van egy hp tintasugaras is, épp csak üresek a patronjai.
Képminőségben a tintasugaras, vagy a lézer a jobb, színes képek esetében?
2009. dec. 23. 22:29
6/7 anonim válasza:
Neked akkor a tintasugarast javaslom, olcsóbb, könnyebben fenntartható, és ha a készülék döglik be akkor lehet venni újat 8e Ft-ért. Ha nem kell mindennapos használatra, akkor jó az is. Egyébként ha sima lapra akarsz nyomtatni akkor a tintasugaras jobb is mint a lézer.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg marad a régi fekete-fehér lézer, és a színes tintasugaras.
Köszönöm.
2009. dec. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!