Szerintetek ez a laptop alkalmas gamelesre?
Figyelt kérdés
Asus K550CC-XX666H Intel Core i7 3.1 ghz proci 8 giga ram Nvidia Gforce GT720m 2 g grafkartya2014. ápr. 22. 23:29
1/5 anonim válasza:
Körülbelül Low-Medium körüli beállításokon fogsz tudni vele játszani..
3/5 Martinezprof válasza:
A laptop-ot nem gamelésre találták ki! Itt bukik az egész és ,hogy tudjad miért nem, a hűtés miatt! Nincs megoldva rendesen legyen akármennyire jó a hűtése rossz ezért vagy megsül vagy elkezd lejjebb venni a teljesítményből = SZAGGATÁS ! Tapasztalat! Ha csak nem Alienware laptop-ot akarsz venni mert azok zúznak! Azzal nincs ilyen probléma! De minőségi gamelésre nem vennék laptop-ot! Ja és amennyiért laptop-ot tudsz venni amin fut lowon a bf4 azért már gépet veszel amin fut ultrán szóval DRÁGA és ROSSZ. Remélem segíthettem.
4/5 laszlobak válasza:
Nem igazán. A GT 720M, -730M, -740M, de még a GT 840M-es videokártyák 64 bitesek, 1-2 GB DDR3 dedikált memóriával.
Mivel alapvetően a videokártya teljesítménye határozza meg a a játékteljesítményt, ezekkel a kártyákkal még egy négymagos i7-es processzorral sem lesz egy laptop játékóriás. Igazi "gamelesre" válasz GT 650M, GT 750M, GT 755M,(még jobb az SLI végződésű) videokártyát tartalmazó laptopot. Ezek 128 bitesek(dupla adatforgalmi sebesség), és sokkal magasabb frekvencián dolgozó, 2-4 GB GDDR5-ös dedikált memóriával rendelkeznek
5/5 A kérdező kommentje:
nem bf4 meg ilyesmi jatekkokal terveztem jatszani nem ment el az eszem :D skyrimezni akarok mass effectezni meg ac 3 azni ja meg lolozni de annak nincs gepigenye szal feleslegesen emlitem :D
2014. ápr. 26. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!