Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó konfiguráció? (BŐVEBBEN...

Ez jó konfiguráció? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés

Hát igy nézne ki a konfigurácio hogy ez megéri-e ennyiért vagy tudsz jobbat:

- Asus alaplap M4A785TD-V Evo 21125 FT

- AMD Athlon II X4 620 (2,6 Ghz) 20805 FT

- kingmax 2GB DDR3 1600 Mhz 12375 FT

- Ati Radeon HD4670 Lite 1GB 18000 FT

- Trust 570W táp Van

- 160 GB Samsung SATA winchester Van (később bővitem)

Összesen: 72305 FT

Tud valaki jobbat ennyi pénzért? Ha igen milyen összeállítás lenne? Vagy ez viszonylag jó? És hogy kompatibilisek-e az hardverek? Vagy ki mire esküszik:

Ati vagy Nvidia?

Amd vagy Intel?

asus vagy gigabyte vagy asrock?

Értelmes válaszokat várok! Előre is kössz.

2009. dec. 22. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudok. 380 üveg soproni ászok...

retafdog

2009. dec. 22. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Az asus cuccokban meg lehet bízni. VGA téren szerintem most letisztultabb a helyzet az Ati-nál. És én pl csak inteles konfiggal foglalkoznék, de lehet, hogy elfogult vagyok.
2009. dec. 22. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Proci jó, marad. Memória marad. Gondolom 2x1 giga.

Alaplap 2 közül valamelyik:

[link]

[link]

Mindkettő 770-es északi hidas, és nem valami integrált VGA-s nyavaja. Giga nekem jobban bejön.

VGA: [link]

Ez alá ne add! Amikor beindul a 4 mag, oda még ez a 9800GT is kevés lehet. Adj ki érte ennyit. Arra vigyázz, hogy vannak a 9800GT-kből is butított alacsonyabb órajeles verziók, ezek olcsóbbak is, és nincs a végükön külön tápcsatlakozó. Sajna ATI fronton kifiutottak a 4000-res radeonok, de ha tudsz szerezni egy 4850-et akkor mindenképp azt vedd meg. VGA-ból alább ne add, mert akkor potyára veszel 4magot. Táp! Nem valami kiemelkedő darab, jó lenne majd cserélned egy stabilabb darabra, pl.Gigabyte 460-as Superb. Jó táp, dícsérik és nem is egetverő áron van. [link] Ez így egy frankó konfig.

2009. dec. 22. 22:49
 4/7 A kérdező kommentje:

22:49-esnek erre gondoltál:

[link]

2009. dec. 22. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
na ha van még, az jó, igen pl ez a kari egész jó, nekem is 4850-em van. Érdemes beruházni rá, ennyiért megéri még mindig.
2009. dec. 23. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:

1600MHZ-s memoria tokeletesen felesleges...

trust tapban en nem biznek

ennyi penzert 4giga 1GHz-s memoriat vegyel

es tenyleg min. a fentebb emlitett graf. kartya

2009. dec. 23. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

erre konfigra simán elég egy fps 400wattos

a nevesincs szar márkások a ráírt wattot csak a legritkább esetekben produkálja, ráadásul ha pl. nagyobb feszültséget kap, az egész konfigodat viheti, nagyon kell vele vigyázni

inkább rakj bele 4 giga 1333 mhz-es ramot, mert a kevés ram nem tudja kihasználni az összes magot

2010. júl. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!