Ddr2 mellé ddr3 működne együtt?
Figyelt kérdés
Nos a gèpembe 2 foglalat van az egyik ddr2( ebbe van 2gb) a másik ddr3.
Ha belerakok egy 2gb osat akkor menne mindkettô?
2014. ápr. 22. 00:41
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy DDR2-es és 3-as foglalat is lenne a gépedben, meg tudnád mondani, hogy milyen alaplapod van?
3/5 anonim válasza:
Vannak ugyan olyan olyan lapok, amiken van kétféle foglalat is, de egyszerre csak az egyik típus használható. AMD-s lapok között is van olyan AM2/AM3 kompatibilis deszka, amin mindkét foglalattípus megtalálható (Asrock N68C-S UCC), abban az esetben a CPU milyensége sem mindegy, mivel DDR3 memória vezérlésére csak az AM3 procik képesek illetve ott is egyszerre csak az egyik fajta használható. s775 lapokon a külső memóriavezérlő miatt gyakrabban lehetett DDR2/DDR3 foglalatos lapokkal találkozni, de értelemszerűen egyszerre csak az egyik típus használható. Régen volt egy olyan alaplapom, amin volt 2 sima SD és 2 DDR DIMM foglalat, de azon is csak egyszerre az egyikket lehetet használni (ki is próbáltam azért kíváncsiságból, de persze nem jött össze).
4/5 A kérdező kommentje:
Msi K9N6SGM-V
2014. ápr. 22. 14:12
5/5 A kérdező kommentje:
nézegettem de azt irják, hogy 2 ddr2 foglalatvan. ugyan 2 foglalatvan sárga meg zöld. de csak a sárgába megy bele a ddr2-es a zöldbe nem megybele meg ha bele is tettem sipol a gép és nem indul ugyhogy csak nem ddr2-es ?
2014. ápr. 22. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!