Talált valaki notebookot i3 2,2-2,5Ghz procival,2GB VRAMmal? Max 130, 000ft-ért, többi paraméter nem érdekes.
Még annyit tennék hozzá, Budapesten kb. 5 helyen van üzletük, ezenkívül Győrben, Debrecenben, Pécsett.
Én a budapesti, Váci úti üzletet hívtam fel, ma, 16:35 h-kor,van készletük. Remélem, hasznos volt.
Erre csak 1 év grancia van nincs benne gigabit lan, és gyenge benn a vga.
A dell-re 3 év jár.
Tisztelt Kérdező!
Válaszomat az igen tisztelt BM-Striker hozzászólónak címeztem, ezért elnézést kérek tőled, csak annyi mentségem van, hogy a kérdéseddel kapcsolatos.
Kedves BM-Striker!
Az általad kiemelt paraméterekkel kapcsolatban igazad van, és megint nincs igazad.
Nincs igazad, mert:
- Az általad ajánlott Dell Inspiron 3537-ben sincs Gigabit –LAN, sőt, a sorozat 370 eFt-os csúcskészülékében sincs. Na bumm! Miért? Mert a Dell mérnökei - velem együtt úgy gondolják, - hogy egy mobil gépnél nem az a legfontosabb, hogy egy fix hálózathoz az elméletben létező legnagyobb sebességgel tudjon csatlakozni.
- A sok száz ezer Ft-os csúcsgépekkel kapcsolatban is el szoktak mondani, ha nem is ezeket, de legalább ennyi negatívumot. – Minden gépet „le lehet húzni”, ha valaki le akarja, vagy ha savanyú a szőlő.
- az állításoddal ellentétben nem csak 150 körül vannak ezek a gépek
- teljesíti a - idézem - „notebookot i3 2,2-2,5Ghz procival,2GB VRAMmal? Max 130, 000ft” – hármas feltételt az általam ajánlott gép? IGEN!
- Más esetben el lehetne vitatkozni, hogy egy paraméter mennyire negatív, vagy pozitív, ahogy a fenti példa is mutatja, remélem lesz rá még lehetőségünk, - de megint idézek a tisztelt kérdezőtől: - „többi paraméter nem érdekes.”- Akkor érdekesek, fontosak az általad említett paraméterek? – Ez esetben - NEM!
Minden más fanyalgás, mellébeszélés.
Ismerd el, hogy vesztettél!
Azért köszönöm, hogy legalább ti 2en foglalkoztok a kérdésemmel.
Most meghazudtolom önmagamat:
1.: Azt olvastam ezek a lenovok win 8hoz vannak és nem találhatók hozzá driverek csak win 8ra.
2.: [link]
Ezt találtam, az az 1300ft még belefér. Vélemény?
Részemről nincs mit köszönnöd, mert nekem ez kikapcsolódás. Remélem, BM-nek sem léptem túlságosan a lelkébe.
A driverekről nem hiszem, hogy sokat fogok tudni mondani, azonnal biztosan nem.
A Packard Bell-nek már utánanéztem, nem biztos, hogy akarod tudni, de majd bepötyögöm.
Amiért most írok - nagyon megkönnyítenéd a dolgunkat, ha megfogalmaznád, és leírnád, hogy mire, hol, akarod majd használni a laptopodat, milyen programokra, ha játékra, akkor mi a neve, kibocsátási dátuma, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!