1 gb ram helyett 4? (Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy régi gépem ami elég lassú és gondoltam veszek bele ramot. Most van benne 2x 512es ram, és XP van feltelepítve. Ha jól tudom hiába vennék most 2x 2gb ramot bele, az XP nem ismerné fel, tehát ha feltelepítem a WIN 7et Kkor fogja csak felismerni? Vagy igen el vagyok tévedve? Annyit tudok h a gépembe DDR2 es ram kell PCIe az meg nem iy tudom mi. Kérlek segítsetek!2014. ápr. 21. 17:04
1/16 anonim válasza:
Ha most veszel 2x2 gb ddr 2 ramot, akkor hogy ne csak 3,5 gb-t ismerjen föl a windows, fel kell raknod egy 64 bites win7-et. A PCIe foglalatról: [link]
2/16 anonim válasza:
win7-el meg az lenne már a baj hogy a procidat enné meg alapból a rendszer. ezt a gépfejlesztést sehogy sm uszod meg . elkezdhetsz pénzt gyüjtőgetni.
3/16 anonim válasza:
Akkor eddig 512 ramod volt ha jól értem? Elég lassú lehetett, még így is az lesz, szerintem vegyél még,hogy 2 Gb legyen és jó lesz, igaz nem mindegy mire használod a géped, de sok játékra elég már 2 Gb és netezésre is. De 512 és 1 GB a nagyon kevés.
5/16 A kérdező kommentje:
Zoliman, eddig 2x 512 volt azaz 1024 mb os ramom volt és 4 gb ra szeretném bővíteni. A processzorom meg hát sajnos fogalmam sincs. Valami intel 4magos valamicsoda.. majd ha otthon gépközelben leszem letöltöm az everestet és megnézem.
2014. ápr. 21. 17:36
6/16 anonim válasza:
n meg azt hittem valami 1 magos ptenium/celeron géped van :D akkor nyugodtan mehet rá a win7 és a 2x2 gb ram jól ki fogja egészíteni.
7/16 anonim válasza:
Everest helyett Aida 64-et tölts le, újabb, pontosabb adatokat ír ki.
8/16 anonim válasza:
Az a baj,ha régi a géped, akkor nem fogja bírni a win 7, lehet nem is lehet telepíteni rá, és pl a proci és a videó kártya s régi, akkor nem leszel előrébb.
9/16 A kérdező kommentje:
[link] és ha ezt megvenném ? Ez kb annyiba kerül mintha ramot vennék bele meg egy videokarit használtan a saját gépembe
2014. ápr. 21. 18:05
10/16 dromedarbalu válasza:
Ez a gép amit linkeltél majdnem uhyan az mint a tiéd.
Nem éri meg!
Üjabbakat nézzél minimum 1155 foglalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!