Ati mobility radeon hd 4500 series hogy vinné a battlefield 4 et?
pl ultrág, high grafon, milyen élsimításon, stb.
(ja proci 2 magos)
Nagyon benne lehetek a begyedben. Kívánom én legyek legnagyobb gondja az életednek, komolyan(viszont kérdezem én, minden kis szoftver amit használsz ingyenes és/vagy eredeti?).
A warez meg mint lehetőség állt fenn, tudtommal kikötés nincs arra, hogy hsz szinten említve se lehet. Innentől minden a felhasználó döntése(mert minek vegyen meg valamit kb 10K-ba ha a végén használni se tudja még?)
Nekem semmi bajom veled csak zavaró ha valaki nagyképű. A Beta teszteket azért vannak hogy ki tudd próbálni a gépeden mielőtt meg vennéd a 10 ezres játékot. Ezért nem kell illegálisan letölteni.
Az én nagyképűségemre egy szava se legyen olyannak aki szinte csak személyeskedik és jobban ismer engem ennyiből mint én magam.
A bétára meg annyit, hogy az béta. Hemzseghet a hibáktól, volt rá példa. Aztán meg a béta csak korlátolt ideig él. Mint írja is az oldal már nem. Ha arról lecsúszott akkor most mit ér a bétával? Semmit.
- Ezen a gépen nem fogsz szaggatás nélkül játszani.
- A béta nem gépigény felmérésre való, hanem a játék hibáinak a javítására. Többnyire még optimalizálva sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!