Szerintetek melyiket vegyem? Nyomtatók
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy multifunkciósat, vagy csak "egyszerűt" vegyek. Az egyik boltban nem mondtak semmit; a 2.-ban azt hogy Canont és ne multifunkciósat (én erre gondoltam: Pixma iP2600); a 3-ban ne Canont és multifunkciósat, inkább HP-t (Deskjet F2280) vagy Epsont (SX200).
"Egyszerű": Canon iP2600, HP Deskjet D2600
Multifunkciós: Canon PIXMA PM250, HP Deskjet F2280, Epson SX200 (vagy több egy picivel).
Szerintetek melyiket vegyem? Adhattok tippeket azokról, amelyek nem drágák, a patron se drága, jól nyomtat (szkennel ha multifunkciós), raknak eleget a színes tintapatronba.
2009. dec. 22. 19:11
1/6 anonim válasza:
Felhasználástól függ de szerintem ha már mindkettőt bevontad és nyitott vagy mindkettőre egy multifunkcióst vegyél (kitudja mikor jöhet jól bármire). Én nekem Epsonom van. Talán az az epson kicsivel többet is tud társainál mondjuk nem is olyan olcsó. 4 Patron van benne és külön tudod cserélni őket. Előnye hogy van kártyaolvasója is [link] itt több is le van róla írva. Én ezt ajánlom de a többi cégnek a gépei se rosszak csak nem ismerem őket. Az ára olyan 17000 forint környékén van.
2/6 anonim válasza:
HP nyomtatót ne vegyél, egy vagyon újratölteni, ráadásul nekem nagyon könnyen beszáradt. A Canonokba és az Epsonokba elég olcsó az utángyártott patron és egyáltalán nem rosszabbak, mint a HP. Én - magamból kiindulva - multifunkciósat vennék, mert sokszor jól jön, ha be tudsz scannelni valamit. Én az Epson SX200-at venném meg.
3/6 anonim válasza:
Én viszont útángyártort patront nem vennék bele akármilyen olcsó mert a garancia ugrik és elég hamar észrevehető hogy szanaszét van festékezve a nyomtató belseje. [link] itt egy cikk erről.
4/6 anonim válasza:
Mi most vettünk egy HP Deskjet F4580-ast. Elképesztően jól működik. Csak ajánlani tudom.
5/6 anonim válasza:
várd meg, amíg patront kell cserélned ;) Elkerekednek majd a szemeid..
6/6 A kérdező kommentje:
A családban értenek az utántöltéshez, a feketéhez a színest majd meglátjuk... Karácsony körül kaptam egy HP DeskJet F2280-at. De mégegyszer nem fogok makettet nyomtatni normál minőségben... A nyomtató megy Win7-en?
2010. márc. 23. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!