Milyen gépet érdemes egy R7 260X köré építeni?
Azért így teszem fel a kérdést, mert a maximum összeg, amit ki adnék VGA-ra az R7 260x árának felel meg. Valamint teljesítményben is megfelelne nekem.
A mai játékokhoz, plusz amik idén, esetleg jövőre megjelennek milyen gép kellene ez mellé a VGA mellé?
Itt főleg a processzor érdekelne.
Nem szeretnék sokat költeni gépre, viszont egyre több játéknál elvárás, hogy minimum 4 magos processzor legyen a gépben.
Egy I5-ös processzor nekem drága viszont az alatta levő CPU-k nem hiszem, hogy elegek lennének a következő 1-2 évben megjelenő játékokhoz.
A kérdésem az lenne, hogy milyen CPU-t lenne érdemes venni max 20.000 Ft-ért? Lehetséges egyáltalán ennyiért normálisat találni játékokhoz vagy felejtős a történet?
Én procinak inkább Intel Pentium g3420-at vennék (kb. 16k) és azt később lecserélném i5-re. Nem tudom, hogy mennyi pénzed van gépre, de itt van pl. egy konfig 108 ezerért, amit én raktam össze és azt mondták rá, hogy jó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!